Τσιμίκας για Λίβερπουλ: «Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετοι, μόνο εμείς μπορούμε να το γυρίσουμε»

Τσιμίκας για Λίβερπουλ: «Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετοι, μόνο εμείς μπορούμε να το γυρίσουμε»

Ο Τσιμίκας έδωσε σύνθημα ανάκαμψης στη Λίβερπουλ

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης στη Λίβερπουλ μετά το ελπιδοφόρο comeback στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Άρσεναλ, τονίζοντας την επιθυμία όλων στον σύλλογο για έξοδο στην Ευρώπη.

Η σεζόν της Λίβερπουλ εξελίχθηκε σε μονόδρομο εννέα παιχνιδιών. Σε αντίθεση με την περασμένη περίοδο που διεκδίκησε τέσσερις τίτλους, φέτος ο μοναδικός στόχος που παραμένει ζωντανός ενόψει τελικής ευθείας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και ρεαλιστικά στο Europa League (στο -12 από την τετράδα).

Σε αυτά τα εννέα παιχνίδια, λοιπόν, οι Reds δεν έχουν περιθώρια βαθμολογικών απωλειών κι αυτό φρόντισε να τονίσει στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας διεθνής οπισθοφύλακας σάλπισε το σύνθημα της αντεπίθεσης και του δυναμικού φίνις των Reds, μετά την πειστική εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ και την επιστροφή από 0-2 σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ συνέκρινε τη φετινή σεζόν με εκείνη του 2020-21 όταν οι Reds πραγματοποίησαν σερί 8-2-0 και κατάφεραν να καταλάβουν την προνομιούχο 4η θέση του Champions League στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

«Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν, και τα εννέα. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν γι' αυτό πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή και να αρχίσουμε να το βγάζουμε σε ολόκληρο το ματς.

«Για μένα, ομάδα σημαίνει να είναι όλοι σαν ένα. Μόνο εμείς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω αυτή η επιστροφή στο ματς με την Άρσεναλ να μας δώσει την έξτρα ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί ειλικρινά τη χρειαζόμαστε. Είμαστε σε μία κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετοι.

Στην ίδια που βρισκόμασταν περίπου τρία χρόνια πριν, αλλά τότε δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, λόγω του covid και όλων αυτών . Όπως είπα, μόνο εμείς μπορούμε να μας βγάλουμε από αυτή την κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Greek Scouser».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα