Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 1-0: Ο Ράσφορντ της θύμισε ξανά το δρόμο προς τις επιτυχίες

Νίκος Κικίδης
Ράσφορντ

bet365

Ποιος άλλος; Ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε ακόμα ένα γκολ και χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που λύγισε 1-0 τη Μπρέντφορντ και πάτησε ξανά στην πρώτη τετράδα. Πεντάρα στο Λονδίνο η Νιουκάστλ!

Η νίκη στην Premier League αγνοούνταν από τις 19 Φεβρουαρίου. Έκτοτε είχε ακολουθήσει η σοκαριστική επτάρα από τη Λίβερπουλ, μια ακόμα ήττα από τη Νιούκαστλ και ενδιάμεσα μια λευκή ισοπαλία απέναντι στη Σαουθάμπτον. Στο πρώτο ματς του Απριλίου ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε και πάλι μπρος. Αν και δεν εντυπωσίασε, το γκολ του... συνήθη ύποπτου, Μάρκους Ράσφορντ έκανε τη διαφορά απέναντι στη Μπρέντφορντ, με τους Κόκκινους Διάβολους να επικρατούν 1-0 και να πατούν γερά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στο ξεκίνημα αλλά δυσκολεύονταν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία της Μπρέντφορντ. Έπρεπε να περάσουν 21 λεπτά μέχρι να δούμε την πρώτη ουσιαστική φάση, όταν ο ΜακΤόμινεϊ βρέθηκε σε θέση βολής στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η ευκαιρία του Σκωτσέζου βέβαια τελικά αποδείχθηκε κάτι σαν... ζέσταμα για τους Κόκκινους Διάβολους, οι οποίοι έξι λεπτά αργότερα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με άψογο τελείωμα του Μάρκους Ράσφορντ.

Προοδευτικά ο ρυθμός έπεσε στο β΄μέρος, κάτι που η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε πληρώσει στη φάση του 67΄. Ο Σάντε έφυγε μόνος του στο ξέφωτο για να βρεθεί απέναντι από τον Ντε Χέα, αλλά ο Ισπανός τον νίκησε στο τετ-α-τετ διατηρώντας το μηδέν. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων δίχως να ανεβάσουν στο φουλ τις μηχανές, με το τελικό 1-0 να τους στέλνει στο +3 από την Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Σο (37΄Μαλάσια), Ζάμπιτσερ (71΄Φρεντ), ΜακΤόμινεϊ, Άντονι, Σάντσο (71΄Μαρσιάλ), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ραγιά, Ράσμουσεν, Γιάνσον, Πίνοκ, Μι, Χένρι, Νόργκααρντ, Ντάμσγκααρν, Γιένσεν, Εμπουεμό, Τόνεϊ

Πεντάστερη Νιουκάστλ, ισοπέδωσε τη Γουέστ Χαμ

Με φόρα από τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ συνέχισε η Νιούκαστλ, η οποία ισοπέδωσε 5-1 τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και παρέμεινε στην τρίτη θέση της Premier League. Γουίλσον (6΄) και Ζοέλιντον (13΄) φρόντισαν να χτίσουν τις βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος, προτού η Γουέστ Χαμ μειώσει προσωρινά με τον Ζουμά (40΄). Η επανάληψη ωστόσο μετατράπηκε σε μονόλογος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο. Γουίλσον (46΄), Ίσακ (82΄) και Ζοέλιντον (90΄), διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 για την ομάδα του Έντι Χάου που δείχνει να ανεβάζει ταχύτητα στο κατάλληλο σημείο της σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα