Μαρινάκης για τις φήμες απόλυσης του Κούπερ από τη Φόρεστ: «Παραμένει στην ομάδα»

Μαρινάκης για τις φήμες απόλυσης του Κούπερ από τη Φόρεστ: «Παραμένει στην ομάδα»

steve_cooper_forest

bet365

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο ιδιοκτήτης των Reds, Βαγγέλης Μαρινάκης, διέψευσε τα σενάρια απόλυσης του Στιβ Κούπερ, τονίζοντας ωστόσο την άμεση ανάγκη για βελτίωση και νίκες.

Το αρνητικό σερί της Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης (4/4) στην έδρα της Λιντς, η οποία επικράτησε 2-1 και την άφησε χωρίς νίκη για όγδοο διαδοχικό παχνίδι. Εξέλιξη που έφερε τους Κόκκινους ξανά στο όριο της επικίνδυνης ζώνης ισόβαθμη με τη 18η Μπόρνμουθ κι ενέτεινε τις φήμες περί απόλυσης του Στιβ Κούπερ, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η διοίκηση του κλαμπ σκέφτεται το ενδεχόμενο πρόσληψης του Πατρίκ Βιεϊρά.

Ωστόσο, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη νέα ήττα και πριν αναπτυχθούν περαιτέρω τα σενάρια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέψευσε ο ίδιος τις φήμες.

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ και του Ολυμπιακού δήλωσε μέσω της ιστοσελίδας του κλαμπ πως ο Κούπερ παραμένει κανονικά στην ομάδα, χτυπώντας όμως και «καμπανάκι» για άμεση αγωνιστική βελτίωση και βαθμολογική ανάκαμψη:

«Έχουμε όλοι απογοητευτεί με τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρο πως απαιτείται πολύ σκληρή δουλειά για να αντιμετωπίσουμε επειγόντως αυτή την κατάσταση. Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις μας πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Τώρα είναι η ώρα για όλους είναι συνδεδεμένοι με τον σύλλογο, από εμάς τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση, τους οπαδούς, τους υπαλλήλους, τους προπονητές και τους παίκτες, να συσπειρωθούμε και να παλέψουμε για να διατηρήσουμε τη θέση μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και υποθέσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και αφοσίωση από τον Στιβ και τους ποδοσφαιριστές ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και φυσικά, για τη διαρκή και φανταστική στήριξη των φιλάθλων της Νότιγχαμ Φόρεστ»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα