Βιεϊρά: «Απειλεί» τη θέση του Κούπερ στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ

Βιεϊρά: «Απειλεί» τη θέση του Κούπερ στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ

Ο Πατρίκ Βιεϊρά αποτελεί παρελθόν από την Κρίσταλ Πάλας

bet365

Φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ πρέπει να θεωρείται ο Πατρίκ Βιεϊρά σε περίπτωση που τελικά οι Reds αποφασίσουν να απομακρύνουν τον Στιβ Κούπερ.

Νεφελώδες παραμένει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ουαλό προπονητή να «παίζει το κεφάλι του» στην κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Λιντς (4/4).

Μετρώντας επτά σερί ματς χωρίς νίκη στην Premier League και με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη, οι Reds κάνουν έντονες σκέψεις για μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τα αποτελέσματα της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα από την Αγγλία, με τη «Daily Mail» μάλιστα να το πάει ένα βήμα παρακάτω!

Σύμφωνα με το βρετανικό tabloid, ο Πατρίκ Βιεϊρά πρέπει να θεωρείται ως το φαβορί για να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο σε περίπτωση απόλυσης του Στιβ Κούπερ που θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν ακόμα και αμέσως μετά το ματς με τη Λιντς!

Ο Γάλλος τεχνικός παραμένει ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από την Κρίσταλ Πάλας στις 17 Μαρτίου μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αν και στην πρώτη του σεζόν στο Λονδίνο είχε λάβει επαίνους οδηγώντας την ομάδα στη 12η θέση της Premier.

Πλέον μένει να φανεί αν ο Κούπερ μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να δώσει παράταση στην παραμονή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πάντως προς το παρόν φαίνεται να εξετάζει εναλλακτικές επιλογές για την τεχνική ηγεσία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα