Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε video call με θαυμαστή που του έστελνε μηνύματα για 300 συνεχόμενες μέρες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε video call με θαυμαστή που του έστελνε μηνύματα για 300 συνεχόμενες μέρες!

Newsroom
bruno_fernandes

bet365

Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, εξέπληξε έναν... επίμονο οπαδό του που του έγραφε στο Twitter για 300 ημέρες.

Ο Μπρούνο Φερνάντες «επιβράβευσε» έναν οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσπάθησε να του τραβήξει την προσοχή στέλνοντάς του καθημερινά μηνύματα για 300 σερί ημέρες.Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε αρχικά στον οπαδό στο Twitter τον Φεβρουάριο, λέγοντάς του: «Σε είδα να κάνεις tweet για εμένα περίπου 280 ημέρες τώρα και είπα στον εαυτό μου ότι αν (φτάσει) τις 300 ημέρες, τότε θα του στείλω μια φανέλα!».

Τελικά ενάμιση μήνα μετά, ο Πορτογάλος διεθνής κάλεσε μέσω video call τον εν λόγω οπαδό με σκοπό να του παρουσιάσει την υπογεγραμμένη φανέλα που θα του στείλει. «Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που μου έδωσες, προφανώς και για τον σύλλογο, και γι' αυτό θέλω να σου δώσω τη φανέλα μου», του είπε, με τη διαδικτυακή τους συνάντηση τους να καταγράφεται από την κάμερα και τον άσος της Γιουνάιτεντ να δημοσιεύει το σχετικό βίντεο στα social media.

Δείτε το βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα