Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Χωρίς Χάαλαντ στο ντέρμπι οι Πολίτες

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Χωρίς Χάαλαντ στο ντέρμπι οι Πολίτες
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αμφίβολος και τελικά έμεινε εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Σίτι για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Εκτός και ο Φόντεν, στον πάγκο για τους Reds ο Τσιμίκας.

Η συμμετοχή του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ θα κρινόταν την τελευταία στιγμή, όπως δήλωσε την παραμονή του αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ωστόσο, τα νέα που προέκυψαν ήταν αρνητικά. Ο Νορβηγός σταρ έμεινε εκτός αποστολής των Πολιτών, οι οποίοι δεν έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Φιλ Φόντεν που θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ παρατάσσεται με Σαλάχ, Χάκπο και Ζότα στην επίθεση, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει στον πάγκο τον Ντάργουιν Νούνιες, όπως και τον Κώστα Τσιμίκα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Ακάντζι, Ντίας, Ακέ, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Γκρίλις, Άλβαρες

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Έλιοτ, Σαλάχ, Χάκπο, Ζότα

Τι έχει κάνει φέτος η Σίτι χωρίς τον Χάαλαντ

Ο Νορβηγός στα 37 ματς που έχει αγωνιστεί έχει σκοράρει 42 γκολ και έχει άλλες 5 ασίστ.

Αυτό θα είναι το 7ο ματς στο οποίο δεν αγωνίζεται με τη φανέλα της Σίτι τη φετινή σεζόν και στα έξι προηγούμενα ματς οι Πολίτες έμειναν αήττητοι, με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίας (13-1 γκολ).

Αναλυτικά τα ματς που δεν έχει παίξει ο φέτος:

  • Κοπεγχάγη-Σίτι 0-0 (στον πάγκο) Champions League
  • Σίτι-Σεβίλλη 3-1 (τραυματίας) Premier League
  • Λέστερ-Σίτι 0-1 (τραυματίας)
  • Σίτι-Τσέλσι 4-0 (πάγκο) FA Cup
  • Μπρίστολ Σίτι-Σίτι 0-3 (πάγκο) FA Cup
  • Σίτι-Τσέλσι 2-0 (πάγκο) EFL Cup

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα