Premier League: Αυτοί είναι οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες!

Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League

bet365

Η «Equipe» εξέδωσε τη λίστα με τους ακριβείς μισθούς των παικτών της Premier League και αυτοί είναι οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι. Τέσσερις εξ αυτών σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το γαλλικό πρωτάθλημα και την... κατάληψη της Παρί Σεν Ζερμέν στο Top-10 των παικτών με τους υψηλότερους μισθούς, η «Equipe» το πήγε ένα βήμα παραπέρα και δημοσίευσε τη λίστα των ακριβότερων συμβολαίων της Premier League.

Τα οικονομικά δεδομένα για τις μηνιαίες απολαβές των κορυφαίων σταρ δεν είναι πάντοτε γνωστά ή υπολογίζονται κατά προσέγγιση και χωρίς να ενημερώνονται τυχόν αυξομειώσεις από σεζόν σε σεζόν. Συνεπώς, η γαλλική εφημερίδα έριξε φως πάνω στο θέμα και παρουσίασε τους πέντε πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Νησιού, ένα Top-5 που πιθανότατα θα εκπλήξει αρκετούς.

Στην κορυφή συναντάται το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι αμείβεται με το εγγυημένο ποσό των 25,1 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, το οποίο ισούται με 483.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Αφήνοντας έτσι πίσω του τον συμπαίκτη του, Έρλινγκ Χάαλαντ, οι ετήσιες απολαβές του οποίου ανέρχονται στα 23,8 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα η «Daily Mail», ο Νορβηγός σταρ κατέχει τα πρωτεία αν συνυπολογιστούν τα χρήματα που λαμβάνει σε μορφή μπόνους, τα περισσότερα εκ των οποίων τα καρπώνεται χάρη στις τρομακτικές του εμφανίσεις φέτος στο Νησί. Το συνολικό ποσό φέρεται πως αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Με 23,8 εκατομμύρια ευρώ στην 3η θέση φιγουράρει και ο Μο Σαλάχ, ο μακράν πιο ακριβοπληρωμένος σταρ της Λίβερπουλ. Την πεντάδα ολοκληρώνουν δύο εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα και ο Τζέιντον Σάντσο με περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές, ήτοι 424.778 ευρώ την εβδομάδα. Κι αν για τον βετεράνο πλέον κίπερ που βρίσκεται πάνω από μια δεκαετία στους Κόκκινους Διαβόλους βγάζει νόημα, αυτό δεν συμβαίνει και στην περίπτωση του νεαρού Άγγλου εξτρέμ που μέχρι στιγμής η απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε και δαπανά η Γιουνάιτεντ για χάρη του δεν προχωρά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα