Κριστιάνο Ρονάλντο: Είχε προσφερθεί να γίνει αρχηγός της Γιουνάιτεντ αλλά ο Ράνγκνικ «απέρριψε» το αίτημά του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είχε προσφερθεί να γίνει αρχηγός της Γιουνάιτεντ αλλά ο Ράνγκνικ «απέρριψε» το αίτημά του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είχε προσφερθεί να γίνει αρχηγός της Γιουνάιτεντ αλλά ο Ράνγκνικ «απέρριψε» το αίτημά του

bet365

Ο πρώην υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, φέρεται να «απέρριψε» την πρόταση του Κριστιάνο Ρονάλντο να διαδεχθεί τον Χάρι Μαγκουάιρ ως αρχηγός του συλλόγου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ διορίστηκε υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με σκοπό να αναλάβει ρόλο συμβούλου στο τέλος της περιόδου 2021/22. Ο πρώην προπονητής της Λειψίας δεν μπόρεσε να ανατρέψει την πορεία των «κόκκινων διαβόλων» και τους οδήγησε στην έκτη θέση της Premier League, 13 βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.

Ο Ράνγκνικ έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο καλοκαίρι και δεν ανέλαβε τον προγραμματισμένο ρόλο του ως σύμβουλος, αφού ανέλαβε την εθνική ομάδα της Αυστρίας. Σύμφωνα με το ESPN, ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ συμπρωταγωνίστησε «σε πολιτικές στα αποδυτήρια» που αφορούσαν τον θρύλο των «Κόκκινων Διαβόλων» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άγγλος στόπερ που έχει αντιμετωπίσει έντονη κριτική στη Γιουνάιτεντ μετά τη μετακίνησή του από τη Λέστερ ύψους 80 εκατ. λιρών το 2019, ανέλαβε την αρχηγία υπό τον Σόλσκιερ. Ο 30χρονος αμυντικός διατήρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού υπό τον σημερινό προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, παρά το γεγονός ότι έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα τη φετινή σεζόν.

Το ESPN αναφέρει ότι ο Πορτογάλος σταρ, ο οποίος έφυγε από τη Γιουνάιτεντ για την Αλ Νασρ, ενημέρωσε τον Ράνγκνικ για την επιθυμία του να γίνει αρχηγός του συλλόγου μετά την απόλυση του πρώην προπονητή Σόλσκιερ. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ράνγκνικ «απέρριψε» την πρόταση του πολύπειρου άσου!

Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε αιχμές για τον Ράνγκνικ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-βόμβα που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν. «Αν δεν είσαι καν προπονητής, πώς θα γίνεις τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει καν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα