Σον: «Νιώθω υπεύθυνος για την αποχώρηση του Κόντε από την Τότεναμ»

Σον: «Νιώθω υπεύθυνος για την αποχώρηση του Κόντε από την Τότεναμ»

Newsroom
Σον: «Νιώθω υπεύθυνος για την αποχώρηση του Κόντε από την Τότεναμ»

bet365

Ο Χιουνγκ-Μιν Σον αισθάνεται υπεύθυνος για την απόλυση του Αντόνιο Κόντε από την Τότεναμ καθώς όπως τόνισε «έπρεπε να είχα παίξει καλύτερα».

Ο Χιουνγκ-Μιν Σον τερμάτισε στην πρώτη θέση των σκόρερ της Premier League με 23 γκολ και βοήθησε την Τότεναμ να τερματίσει στην τέταρτη θέση με τον Αντόνιο Κόντε την περασμένη σεζόν, αλλά ο Νοτιοκορεάτης έχει σκοράρει μόνο 6 φορές στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής φέτος και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την απόλυση του Ιταλού τεχνικού.

Η Τότεναμ χώρισε τους δρόμους της με τον Αντόνιο Κόντε την Κυριακή, οκτώ ημέρες αφότου αποκάλεσε τους παίκτες του «εγωιστές» μετά την ισοπαλία 3-3 στο Σαουθάμπτον.

«Ως παίκτης, λυπάμαι πραγματικά. Είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης και είχαμε ένα σπουδαίο ταξίδι μαζί», δήλωσε ο Σον μετά τη φιλική ήττα της Νότιας Κορέας με 2-1 από την Ουρουγουάη στη Σεούλ την Τρίτη.

«Έπρεπε να είχα παίξει καλύτερα. Αισθάνομαι υπεύθυνος για την αποχώρησή του, επειδή δεν έχω βοηθήσει τόσο πολύ τον σύλλογο. Είμαι ευγνώμων για ό,τι έχει κάνει. Είναι τόσο σπουδαίος προπονητής και έχει τόση εμπειρία. Θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις», πρόσθεσε.

Η Τότεναμ έχει αποκλειστεί τόσο από τις εγχώριες διοργάνωσεις όσο και από το Champions League. Είναι τέταρτη στην Premier League με 49 βαθμούς σε 28 παιχνίδια και επιστρέφει στη δράση τη Δευτέρα στην έδρα της Έβερτον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα