Τότεναμ: Ψηλά στη λίστα της ο Ζιντάν, ψάχνεται για Γιουβέντους, Μίλαν ή Ρόμα ο Κόντε

Στα υπόψιν της Τότεναμ ο Ζιντάν, υποψήφιος για Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα ο Κόντε

bet365

Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Τότεναμ για τη διαδοχή του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος με τη σειρά του φέρεται να στοχεύει την επιστροφή του στην Ιταλία για λογαριασμό μίας εκ των Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα.

Η Τότεναμ σχεδιάζει ήδη την επόμενη της μέρα μετά την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Παρά τον μεγάλο στόχο της εξόδου στο Champions League που είναι και ο μοναδικός που τους έχει απομείνει στη σεζόν, οι Σπερς αποφάσισαν να πορευθούν ως το τέλος της σεζόν με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ιταλού, Κρίστιαν Στελίνι κι έκτοτε να γυρίσουν οριστικά σελίδα με προπονητή από το κορυφαίο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής, τα φαβορί που παρουσιάζονται είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν που απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου και ο γνώριμος, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που απολαμβάνει της ευρείας αποδοχής μεταξύ των φιλάθλων των Λονδρέζων. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει ένας ακόμα υποψήφιος που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ιθυνόντων του κλαμπ κι αυτός είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο Γάλλος coach παρουσιάζεται ως μία από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις, παρ' όλα αυτά δεν έχουν υπάρξει επαφές και οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος της Τότεναμ, καθώς ο «Ζιζού» έχει το βλέμμα του στη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ενώ το όνομά του ακούγεται συχνά και για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε σύμφωνα με το «Sky Italia» έχει πάρει την απόφασή του να επιστρέψει στην Ιταλία και στους πάγκους της Serie A, έχοντας στο μυαλό του τρεις επικρατέστερους προορισμούς: Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα.

Οι Μπιανκονέρι κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του από τη σούπερ τριετία που πέρασε στον πάγκο της (2011-2014) και φυσικά την πολυετή του καριέρα ως ποδοσφαιριστής, με τον Μαξ Αλέγκρι να μοιάζει αμφίβολο πως θα παραμείνει στο κλαμπ και την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα, οι Τζιαλορόσι διαθέτουν αυτή τη στιγμή τον Ζοσέ Μουρίνιο, οι πιθανότητες παραμονής του οποίου, όμως και τη νέα χρονιά είναι εξίσου μοιρασμένες, ενώ όσο αφορά τους Ροσονέρι, σίγουρα φαντάζουν η πιο σύνθετη και μη ρεαλιστική επιλογή, καθώς ο Στέφανο Πιόλι δείχνει «αμετακίνητος» και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ίντερ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες λόγω του τρόπου που αποχώρησε από το κλαμπ, διαφωνώντας με τη μεταγραφική πολιτική και την έλλειψη φιλοδοξίας που διέκρινε στον σύλλογο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα