Κλάτενμπεργκ: «Ο Μίκελ ήρθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια»

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Ο Μίκελ ήρθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια»

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην στήλη του στην «Daily Mail» αναφέρθηκε σ' ένα περιστατικό με τον Τζον Όμπι Μίκελ που συνέβη πριν δέκα χρόνια, όπου ο ποδοσφαιριστής του φώναζε πως θέλει να του σπάσει τα πόδια.

Ο Μαρκ Κλάτενμεργκ έγραψε στην στήλη του στην ιστοσελίδα της «Daily Mail» και με αφορμή την επίθεση του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στον διαιτητή Κρις Κάβανο θυμήθηκε ένα περιστατικό πριν από περίπου δέκα χρόνια με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Τζον Όμπι Μίκελ της Τσέλσι.

Τότε, ο Νιγηριανός μέσος των Λονδρέζων είχε μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών και είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον του ουρλιάζοντας πως θέλει να του κόψει τα πόδια, με τον Ντι Ματέο και τον Έντι Νιούτον να τον συγκρατούν. Τελικά δέχθηκε ποινή μόνο τριών αγωνιστικών με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να τιμωρήθηκε με τόσο μικρή ποινή.

Αναλυτικά το απόσπασμα από το κείμενό του:

«Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ κινήθηκε εναντίον μου στα αποδυτήρια διαιτητών του 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια και τον συγκρατούσαν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ο Έντι Νιούτον.

Στο τέλος η ποινή που επιβλήθηκε στον Μίκελ για το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μόνο τρεις αγωνιστικές. Σκέφτηκα: ΄Μας κάνει πλάκα η αγγλική ομοσπονδία; Θα έπρεπε να τιμωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν αν όχι και ακόμα περισσότερο.

Ο Μίτροβιτς δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο ο Μίκελ, αλλά ήρθε σε σωματική επαφή με τον διαιτητή Κάβανα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Οι διαιτητές θα πρέπει να αποπνέουν σεβασμό στο υψηλότερο επίπεδο
»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα