Μπρέντφορντ - Φούλαμ 3-2: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα οι γηπεδούχοι

Newsroom
Μπρέντφορντ - Φούλαμ 3-2: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα οι γηπεδούχοι

bet365

Δυο σερί ισοπαλίες αποδείχθηκαν πολλές για τη Μπρέντφορντ, η οποία επικράτησε 3-2 της Φούλαμ και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την πρώτη πεντάδα.

Τον δρόμο προς τις επιτυχίες βρήκε πάλι η Μπρέντφορντ, η οποία επικράτησε 3-2 της Φούλαμ και πλησίασε στο -4 από την Λίβερπουλ και την πρώτη πεντάδα της Premier League.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τα δόντια τους και προηγήθηκαν μόλις στο 6΄με τον Πίνοκ, προτού οι Cottagers απαντήσουν στο 39΄με τον Σόλομον! Το δεύτερο μέρος ωστόσο αποδείχθηκε μονόλογος της Μπρέντφορντ.

Αρχικά στο 51΄ο Τόνεϊ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να δώσει ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Γιένσεν να γράφει το 3-1 με όμορφο πλασέ στο 85΄.

Το μόνο που κατάφερε η Φούλαμ ήταν απλώς να μειώσει στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Κάρλος Βινίσιους που πήρε το ριμπάουντ μετά από ασταθή επέμβαση του Ραγιά, δίχως ωστόσο να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα