Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0: Την ισοπέδωσε...

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0: Την ισοπέδωσε...

bet365

Σαν... πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ, διέλυσε με 7-0 στο Ανφιλντ τη Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία κι έστειλε μήνυμα πως επέστρεψε δυνατά!

Η περσινή πεντάρα με τον Ράνγκνικ στον πάγκο δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν, όμως ο φετινός διασυρμός τάραξε όλο το Νησί! Η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ ήταν μέσα σε όλους τους στόχους, όμως από το βράδυ της Κυριακής πρέπει να αναθεωρήσει αρκετά. Η Λίβερπουλ έπαιξε σαν πρωταθλήτρια, ισοπέδωσε με 7-0 τη Μάντσεστερ και απέδειξε πως είναι ικανή να διεκδικήσει την τετράδα. Ποτέ ξανά ανάλογο σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες και ο Κλοπ απέδειξε πως δεν πρέπει η ομάδα του να θεωρείται... ξεγραμμένη! Η Γιουνάιτεντ πέταξε λευκή πετσέτα μετά το 2-0, Χάκπο και Σαλάχ ήταν εντυπωσιακοί και οι Reds βρέθηκαν στο -3 από την Τότεναμ και με ματς λιγότερο.

O Xάκπο έβαλε τις βάσεις!

Οι γηπεδoύχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, όμως η πρώτη φάση ήταν για τη Μάντσεστερ, αλλά το σουτ του Άντονι έδιωξε ο Αλισον υπέροχα! Οι Reds είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να σκοράρουν. Η Μάντσεστερ εκμεταλλευόταν τις αδυναμίες και σε δυο λεπτά είχες δυο καλές ευκαιρίες, όμως Μπρούνο και Ράσφορντ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Λίβερπουλ έκανε την πρώτη τελική στο στόχο στο 43ο λεπτό και βρήκε δίχτυα. Τρομερή κίνηση του Χάκπο, άδειασε τον Νταλότ και με άψογο τελείωμα πέτυχε το 1-0 της ομάδας του.

Σοκ και δέος η Λίβερπουλ!

Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει η Μάντσεστερ πώς δέχθηκε το πρώτο γκολ, με το... καλησπέρα του β' μέρους, είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. Ο Νούνιες πήρε την μπάλα από τον Έλιοτ μέσα στην περιοχή και τελείωσε με κεφαλιά τη φάση, για να κάνει στο 46ο λεπτό το 2-0. Το Άνφιλντ πήρε... φωτιά, η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να βγάλει καμία αντίδραση και το πάρτι των Reds μόλις είχε αρχίσει. Στο 50' ήρθε η άψογη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ασίστ ο Σαλάχ και υποδειγματικό «σκάψιμο» του Χάκπο στον Ντε Χέα για το 3-0.

Και κάπου εκεί η Μάντσεστερ πέταξε λευκή πετσέτα... Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν, απέναντι σε ένα... φάντασμα που είχε μείνει μόνο στα λόγια πως «επιστρέφει». Γκολ ο Σαλάχ για το 4-0, γκολ ο Νούνιες στο 75ο λεπτό για να «ανεβάσει» τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Αιγύπτιος στο 88' πέτυχε το 6-0 και ο Φιρμίνο στο 83' έγραψε ιστορία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα