Νότιγχαμ Φόρεστ - Έβερτον 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά με... κερδισμένους τους Reds

Νότιγχαμ Φόρεστ - Έβερτον 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά με... κερδισμένους τους Reds

bet365

Σε ένα εξαιρετικό ματς στο «City Ground», με τέσσερα γκολ η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τους Reds να κρατούν απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Πρωταγωνιστής με δυο γκολ ο Μπρέναν Τζόνσον.

Ματσάρα στο «City Ground». Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με καλό ρυθμό φάσεις και τέσσερα γκολ η Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Έβερτον με σκορ 2-2, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Κερδισμένοι» οι Reds, οι οποίοι έμειναν δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, πήραν έναν «χρυσό» βαθμό και παρέμειναν στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία συνεχίζει η ομάδα του Σον Ντάις (18η). Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10' όταν ο Σέλβι ανέτρεψε τον ΜακΝιλ, εντός περιοχής και ο Γκρέι από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Κέιλορ Νάβας. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 19' όταν Γκιμπς-Γουάιτ και Γουντ έκαναν το 1-2, ο δεύτερος σούταρε, ο Πίκφορντ έβγαλε με δυσκολία, ο Τζόνσον πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε.

Η Έβερτον πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 29'. Ο Κιν κέρδισε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των Reds και ο Ντουκουρέ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Η Νότιγχαμ πίεσε και δικαιώθηκε. Στο 77' ο Γέιτς έδωσε την μπάλα στον Τζόνσον και ο MVP της Φόρεστ με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Πίκφορντ για το τελικό 2-2.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νάβας, Οριέ, Γουόραλ, Φελίπε, Λόντι, Φρόιλερ (71' Ντένις), Σέλβι, Κόλμπακ (71' Γέιτς), Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ (71' Αγιού)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρι, Ιγουόμπι (89' Ντέιβις), Ντουκουρέ, Γκέιγ, Ονάνα, ΜακΝιλ, Γκρέι (89' Μοπέ)

Βαθμολογία:

pltable

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα