Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Έκλεισα την τηλεόραση όταν η Γιουνάιτεντ σήκωσε το Λιγκ Καπ»

Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Έκλεισα την τηλεόραση όταν η Γιουνάιτεντ σήκωσε το Λιγκ Καπ»

Newsroom
Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Έκλεισα την τηλεόραση όταν η Γιουνάιτεντ σήκωσε το Λιγκ Καπ»

bet365

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να κλείσει την τηλεόρασή του όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσε το Λιγκ Καπ στο Γουέμπλεϊ την περασμένη Κυριακή (26/02).

Μιλώντας για το πώς είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά το πρώτο της τρόπαιο από το 2017, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δήλωσε στην Telegraph: «Παρακολούθησα το παιχνίδι, αλλά μόλις ετοιμάζονταν να σηκώσουν το τρόπαιο το έκλεισα. Σκέφτηκα: "Δεν υπάρχει περίπτωση να το παρακολουθήσω αυτό". Γνωρίζοντας ότι σήκωσαν αυτό το τρόπαιο; Με εξαγριώνει. Ω, ναι. Σίγουρα με εξαγριώνει»

Πριν από δώδεκα μήνες, ήταν η ομάδα του Άγγλου που χόρευε στο «Γούμπλεΐ». Τώρα, έπρεπε να δει τους μεγαλύτερους αντιπάλους της να κάνουν το ίδιο. Ο δεξιός μπακ της Αγγλίας και των «Reds» παραδέχτηκε ότι δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο, αναφέροντας την Άρσεναλ ως παράδειγμα μιας ομάδας που κατακρίθηκε επειδή δεν μπήκε στην πρώτη τετράδα την περασμένη σεζόν, αλλά τώρα βρίσκεται καθ' οδόν προς την κατάκτηση της Premier League μετά από 19 χρόνια.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν πρόκειται να «αναλωθεί υπερβολικά με αυτό που μας έχει συμβεί αυτή τη στιγμή», επειδή γνωρίζει πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Παρά το γεγονός ότι ο αθλητικός κόσμος διέγραψε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο πριν από αρκετούς μήνες, ο 24χρονος χρειάστηκε πολύ περισσότερο χρόνο για να αποδεχτεί τη μοίρα της ομάδας του. «Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αλλάξουμε στόχους πριν από το παιχνίδι με την Έβερτον (13 Φεβρουαρίου), αφού είχαμε χάσει με 3-0 από τη Γουλβς», σημείωσε.

«Τώρα θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν. Φαίνεται αδύνατο. Θα χρειαστούμε ένα θαύμα, πραγματικά. Έτσι, υπάρχει ένα διαφορετικό είδος κινήτρου και είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Έχουμε τραβήξει μια γραμμή και ξέρουμε ότι η πρώτη τετράδα είναι το παν τώρα», σημείωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα