Αρτέτα: «Το καλύτερο παιχνίδι μου στον πάγκο της Άρσεναλ»

Αρτέτα: «Το καλύτερο παιχνίδι μου στον πάγκο της Άρσεναλ»

Νίκος Κικίδης
Αρτέτα: «Το καλύτερο παιχνίδι μου στον πάγκο της Άρσεναλ»

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μίκελ Αρτέτα μετά την απίστευτη ανατροπή της Άρσεναλ κόντρα στη Μπόρνμουθ, τονίζοντας πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που βρέθηκε στον πάγκο της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ αναδύθηκε από τις στάχτες της στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα κόντρα στη Μπόρνμουθ, καθώς κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει τη νίκη με ασύλληπτη ανατροπή 3-2 που ολοκληρώθηκε στο 90+7΄.

Όπως είναι φυσιολογικό ο Μικέλ Αρτέτα ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος για την εξέλιξη του αγώνα, δίνοντας χαρακτηριστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο παιχνίδι του στον πάγκο των Gunners.

«Τώρα αυτό είναι το καλύτερο. Επειδή το συναίσθημα είναι εκεί και δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σαν να μοιράζεσαι τέτοιες στιγμές με τους οπαδούς, το προσωπικό και τους παίκτες.

Αυτά τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας για ένα αποτέλεσμα που αξίζαμε πλήρως, αλλά χρειάστηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο για να το κερδίσουμε. Πάντα είχα ένα προαίσθημα ότι θα επιστρέφαμε στον αγώνα, επειδή είχαμε την πρωτοβουλία. Η πίστη ήταν εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα