Φούλαμ - Γουλβς 1-1: Οι Λύκοι της έκοψαν την... φόρα

Newsroom
Φούλαμ - Γουλβς 1-1: Οι Λύκοι της έκοψαν την... φόρα

bet365

Η αξιόμαχη Γουλβς του Ζουλιέν Λοπετέγκι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Φούλαμ, η οποία έτρεψε νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Εξαιρετικός ο Ζοσέ Σα.

Σε ένα σε γενικές γραμμές ισορροπημένο παιχνίδι στο «Craven Cottage» η Φούλαμ και η Γουλβς έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι 15οι Λύκοι έχουν 24 βαθμούς και βρίσκονται στο +4 από την 18η Γουέστ Χαμ, ενώ οι Λονδρέζοι έχασαν βαθμούς μετά από δύο διαδοχικές νίκες και βρίσκονται στην 6η θέση με 39 βαθμούς, στο -3 από την τετράδα με ματς περισσότερο και στο +4 από την 7η Μπράιτον, η οποία έχει τρία ματς λιγότερα. Κομβικός ο Ζοσέ Σα, ο οποίος τελείωσε το ματς με τέσσερις αποκρούσεις.

Οι Λύκοι προηγήθηκαν στο 23' όταν μετά από σέντρα από τα αριστέρα ο Χιμένες έστρωσε την μπάλα στον Σαράμπια, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Τη λύση στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσέφερε η χρυσή αλλαγή Μάνορ Σάλομον, ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια και φανταστικό τελείωμα νίκησε τον Σα και έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε. Τρίτο διαδοχικό ματς που ο Ισραηλινός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η βαθμολογία της Premier League

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα