Φούλαμ - Γουλβς 1-1: Οι Λύκοι της έκοψαν την... φόρα

Newsroom
Φούλαμ - Γουλβς 1-1: Οι Λύκοι της έκοψαν την... φόρα

bet365

Η αξιόμαχη Γουλβς του Ζουλιέν Λοπετέγκι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Φούλαμ, η οποία έτρεψε νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Εξαιρετικός ο Ζοσέ Σα.

Σε ένα σε γενικές γραμμές ισορροπημένο παιχνίδι στο «Craven Cottage» η Φούλαμ και η Γουλβς έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι 15οι Λύκοι έχουν 24 βαθμούς και βρίσκονται στο +4 από την 18η Γουέστ Χαμ, ενώ οι Λονδρέζοι έχασαν βαθμούς μετά από δύο διαδοχικές νίκες και βρίσκονται στην 6η θέση με 39 βαθμούς, στο -3 από την τετράδα με ματς περισσότερο και στο +4 από την 7η Μπράιτον, η οποία έχει τρία ματς λιγότερα. Κομβικός ο Ζοσέ Σα, ο οποίος τελείωσε το ματς με τέσσερις αποκρούσεις.

Οι Λύκοι προηγήθηκαν στο 23' όταν μετά από σέντρα από τα αριστέρα ο Χιμένες έστρωσε την μπάλα στον Σαράμπια, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Τη λύση στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσέφερε η χρυσή αλλαγή Μάνορ Σάλομον, ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια και φανταστικό τελείωμα νίκησε τον Σα και έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε. Τρίτο διαδοχικό ματς που ο Ισραηλινός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η βαθμολογία της Premier League

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα