Λιντς Γιουνάιτεντ: Συνομιλίες με τον Χάβι Γκράθια για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας

Newsroom
Λιντς Γιουνάιτεντ: Συνομιλίες με τον Χάβι Γκράθια για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λιντς Γιουνάιτεντ συζητάει με τον πρώην τεχνικό της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός ολοκλήρωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε την θητεία του στην Αλ-Σαντ του Κατάρ, όπου έμεινε για έξι μήνες κι έκτοτε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός είναι πιθανό να βρεθεί στην Λιντς και την Premier League, με την οποία αυτή τη στιγμή ο Χάβι Γκράθια βρίσκεται σε συζητήσεις σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε tweet ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ξεκαθάρισε βέβαια πως δεν παίζει μόνος του, αφού υπάρχουν άλλα δύο ονόματα στην λίστα των «παγωνιών».

Ο Ισπανός προπονητής έχει περάσει ξανά από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όταν είχε καθίσει στον πάγκο της Γουότφορντ για λιγότερο από έναν χρόνο (Ιαν. 2018-Σεπτ. 2019).

Πρόσφατα γράφτηκαν για την Λιντς και τα ονόματα των Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Πέδρο Μαρτίνς. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών πως η νυν και η τελευταία (για τον Γκράθια) παρουσία τους είναι σε ομάδες του κόλπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα