Λιντς: Στην λίστα της και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα του

Newsroom
Λιντς: Στην λίστα της και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα του

bet365

Σύμφωνα με την «Daily Telegraph», στα υπόψιν της Λιντς για την θέση του προπονητή της είναι και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όμως η υψηλή ρήτρα του στην Αλ Ιτιχάντ προβληματίζει τα «παγώνια».

Ο 49χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που βρίσκεται στην λίστα της Λιντς Γιουνάιτεντ για την θέση του τεχνικού της, εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Αλ-Ιτιχάντ, στην οποία ξεκίνησε από το καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Μάλιστα, στην συνεργασία αυτή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο με την αραβική ομάδα συμπεριλήφθηκε ρήτρα ύψους 6 εκατ. ευρώ, γεγονός το οποίο κάνει πολύ κοστοβόρα την προοπτική του για τα «παγώνια».

Ο Πορτογάλος τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την ομάδα του να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς, σε ισοβαθμία με την δεύτερη Αλ-Νασρ και στους τρεις βαθμούς από την κορυφή και την Αλ-Σαμπάμπ, που έχει όμως δύο αγώνες περισσότερους.

Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη (14/02) η Λιντς επιβεβαίωσε πως ο Μάικλ Σκουμπάλα θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός της μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα