Τζον Όμπι Μίκελ: «Ο Μουρίνιο τον κριτίκαρε άγρια... ο Σαλάχ είχε βάλει τα κλάματα»

Newsroom
Τζον Όμπι Μίκελ: «Ο Μουρίνιο τον κριτίκαρε άγρια... ο Σαλάχ είχε βάλει τα κλάματα»

bet365

O Τζον Όμπι Μίκελ αποκάλυψε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατέρρευσε ψυχολογικά υπό την τεχνική ηγεσία του άλλοτε προπονητή του στην Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, βάζοντας τα κλάματα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ενός αγώνα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε κάποτε τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ξεσπάσει σε κλάματα στην Τσέλσι, αφού έβρισε τον Αιγύπτιο για την κακή του απόδοση και τον απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο ενός αγώνα, υποστηρίζει ο βετεράνος πια Νιγηριανός άσος Τζον Όμπι Μίκελ.

Ο Μο Σαλάχ συμφώνησε για δυόμισι χρόνια με τους «Μπλε» μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τη Βασιλεία τον Ιανουάριο του 2014, έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρόνου το πέρασε ως δανεικός μετά από ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο υπό τον Ζοσέ Μουρίνιο. Παρά το γεγονός ότι μπήκε δύο φορές στον πίνακα των σκόρερ στις πρώτες πέντε εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, το νυν αστέρι της Λίβερπουλ παρουσίασε μια σειρά από κατώτερες του μετρίου εμφανίσεις και ως εκ τούτου έπεσε σε δυσμένεια από τον Πορτογάλο τεχνικό, κι έτσι εστάλη δανεικός στη Φιορεντίνα και τη Ρόμα για τα δύο τελευταία χρόνια της θητείας του στο δυτικό Λονδίνο.

Ο Τζον Όμπι Μίκελ αποκάλυψε ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός ένιωσε την οργή του «Special One» κατά τη διάρκεια ενός «κακού παιχνιδιού» για την Τσέλσι και φορτίστηκε τόσο συναισθηματικά που ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια.

Ο πρώην μέσος των Μπλε δήλωσε στο Dubai Eye: «Νομίζω ότι [ο Σαλάχ] έκανε ένα κακό παιχνίδι και τότε προφανώς ο Μουρίνιο μπήκε μέσα και τον κριτίκαρε πολύ άσχημα. Ήταν δακρυσμένος και αυτό που συνέβη είναι ότι [ο Μουρίνιο] δεν τον άφησε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Τον έβγαλε από το γήπεδο. Θα ήταν εύκολο απλά πει "δεν παίζεις καλά, φύγε, κάτσε κάτω, δεν θα ξαναμπείς στο γήπεδο". Αλλά τον "έσκισε" και τον έβγαλε από το γήπεδο».

Από τότε ο Σαλάχ έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στη Λίβερπουλ, σκοράροντας 174 γκολ σε 286 παιχνίδια με τους "κόκκινους", ενώ κατέκτησε την Premier League, το Champions League, το FA Cup και το League Cup. Στην παρθενική του σεζόν στο «Ανφιλντ» κατέκτησε την Premier League, κάνοντας ρεκόρ κορυφαίας κατηγορίας με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν 38 αγώνων με 32 γκολ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα