Λιντς: Φαβορί για τον πάγκο ο Σρέντερ

Νίκος Κικίδης
Λιντς: Φαβορί για τον πάγκο ο Σρέντερ

bet365

Προ των πυλών της Λιντς φαίνεται πως βρίσκεται ο Άλφρεντ Σρέντερ, ο οποίος μοιάζει ως η επικρατέστερη επιλογή για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στη Λιντς, η οποία προς το παρόν πορεύεται ακέφαλη μετά την απόλυση του Τζέσι Μαρς από την τεχνική ηγεσία. Και με την Ράγιο Βαγιεκάνο να θέτει από νωρίς φρένο στις επαφές για τον Άντονι Ιραόλα, η προσοχή φαίνεται πως στράφηκε στην περίπτωση του Άλφρεντ Σρέντερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic», ο Ολλανδός τεχνικός που παραμένει ελεύθερος τις τελευταίες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον Άγιαξ, μοιάζει ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, από τη στιγμή που οι επιλογές αρχίζουν να μειώνονται δραματικά.

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ μάλιστα φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να συνομιλήσει με τους διοικούντες της Λιντς, οι οποίοι θέλουν να έχουν καταλήξει σε μια απόφαση πριν από το κρίσιμο ματς του Σαββάτου (18/2) απέναντι στην Έβερτον.

Στο παρελθόν ο Σρέντερ έχει περάσει από τους πάγκους των Μπριζ, Χόφενχαϊμ, Άγιαξ αλλά και από εκείνον της Μπαρτσελόνα, αφού την περίοδο 2020-2021 διετέλεσε βοηθός του Κούμαν στους Καταλανούς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα