Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι πέρασε μια ημέρα σαν οπαδός και ανέβασε βίντεο με τις αντιδράσεις του (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι πέρασε μια ημέρα σαν οπαδός και ανέβασε βίντεο με τις αντιδράσεις του (vid)

bet365

Ο τραυματίας Αντονι έζησε το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Λιντς από τις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ ως οπαδός και δημοσίευσε βίντεο με τις αντιδράσεις του.

Ο ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, μπορεί να μην ήταν αρκετά καλά για να παίξει κόντρα στη Λιντς, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να δηλώσει παρών και να υποστηρίξει με πάθος τους συμπαίκτες του από τις κερκίδες του «Όλντ Τράφορντ». Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν δύσκολο βράδυ κόντρα στη Λιντς, αφού έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά ο «καυτός» Ράσφορντ και ο Σάντσο που έκανε comeback αντεπιτέθηκαν και έσωσαν έναν βαθμό για τον σύλλογο του Μάντσεστερ (2-2).

Μετά το παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος δημοσίευσε ένα βίντεο όπου παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του κι ανέφερε: «Μια μέρα ως οπαδός! Συγχαρητήρια για την αφοσίωση στον αγώνα ! Είμαστε η Γιουνάιτεντ!»! Τα πλάνα τον δείχνουν να πανηγυρίζει και τα δύο γκολ της Γιουνάιτεντ και να χτυπάει με πάθος τον τοίχο, ενώ υπάρχουν και αποσπάσματα που τον δείχνουν εμφανώς νευρικό καθώς η Γιουνάιτεντ πιέζει για μια νίκη που δεν ήρθε ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα