Λιντς: Τα μυστικά του μπλοκ σημειώσεων της ομάδας για το ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ

Newsroom
Λιντς: Τα μυστικά του μπλοκ σημειώσεων της ομάδας για το ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ

bet365

Η «Daily Mail» φέρνει στη δημοσιότητα τα μυστικά στο μπλοκ σημειώσεων του υπηρεσιακού προπονητική της Λιντς Μάικλ Σκουμπάλα στο εκτός εδρας παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Η μαχητική Λιντς προηγήθηκε με 0-2 στο «Ολντ Τράφορντ», όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επιστρέψει, ισοφάρισε σε 2-2 και έσωσε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Κρις Άρμας δεν ήταν ο μόνος πρώην υπάλληλος της Γιουνάιτεντ που επέστρεψε στο «σπίτι» των «Κόκκινων Διαβόλων» με τη Λιντς το βράδυ της Τετάρτης (08/02). Ο αναλυτής βίντεο Γιούαν Σαρπ είχε επίσης έρθει πέρυσι στον σύλλογο του Μάντσεστερ υπό τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Σαρπ λέγεται ότι είχε άμεση επαφή με τον Λαρς Κορνέτκα - το πρώην Νο 2 του Ράνγκνικ στη Λοκομοτίβ Μόσχας - ο οποίος ανέλυε ζωντανά τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ από τη Ρωσία, παρόλο που δεν ήταν στο επιτελείο. Ο Άρμας έφυγε με τον Ράνγκνικ το καλοκαίρι κι εντάχθηκε στη Λιντς τον περασμένο μήνα και είναι τέτοια η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων που η ανακοίνωση στο «Elland Road» ανέφερε απλώς ότι πέρασε την περασμένη σεζόν «ως βοηθός σε άλλη ομάδα της Premier League»!

Ο Αμερικανός... επέζησε από την απόλυση του Τζέσι Μαρτς αυτή την εβδομάδα και χθες το βράδυ (08/02) βοηθούσε τον υπηρεσιακό κόουτς Μάικλ Σκουμπάλα στην πρώτη πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση για τη Λιντς.

Οι κάμερες του αγώνα έψαξαν το σημειωματάριο του νεαρού προπονητή της ομάδας, βρήκαν τις... τέσσερις εντολές του και προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τον γραφικό του χαρακτήρα. Δύο λένε ξεκάθαρα «πιστέψτε το» και «να είστε ήρεμοι» για τις δύο επόμενες η επικρατέστερη άποψη είναι «Transition» και «κλείστε τη μεσαία γραμμή».

notes

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα