Λιντς: Υποψήφιος ο Κάρλος Κορμπεράν για αντί-Μαρτς

Newsroom
Λιντς: Υποψήφιος ο Κάρλος Κορμπεράν για αντί-Μαρτς

bet365

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Τζέσι Μαρτς σε περίπτωση που απολυθεί από την Λιντς Γιουνάιτεντ.

Ο Αμερικανός τεχνικός βρίσκεται σε δεινή θέση μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας, μία ήττα που έφερε τα «παγώνια» ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού σε ισοβαθμία με την 18η Έβερτον και δύο βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Αντρέα Ραντριτζάνι και Παράαγκ Μάρατ (πρόεδρος της συνιδιοκτήτριας εταιρείας 49ers Enterprises) αποφασίσουν να ολοκληρώσουν πρόωρα την συνεργασία τους με τον Τζέσι Μαρτς, φαίνεται πως έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν, που κάνει εξαιρετική δουλειά στην Γουέστ Μπρομ και την Τσάμπιονσιπ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, το όνομα του οποίου έπαιξε πρόσφατα και για τον πάγκο της Έβερτον, χαίρει της εκτίμησης των δύο ανδρών και επιπλέον έχει εργαστεί και στην Λιντς στο παρελθόν ως τεχνικός της Κ21 για τρία χρόνια και άρα ξέρει καλά τα «κατατόπια» της ομάδας.

Υπάρχει βέβαια πάντα και το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ για την περίπτωσή του, η οποία θέλει να τον επιβραβεύσει για την δουλειά του προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα