Άρσεναλ: «Έδεσε» στο Emirates τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι

Άρσεναλ: «Έδεσε» στο Emirates τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι

Newsroom
Άρσεναλ: «Έδεσε» στο Emirates τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι

bet365

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Γκαμπριέλ Μαρτινέλι υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους «Κανονιέρηδες».

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος διεθνής εξτρέμ, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, εντάχθηκε στην «οικογένεια» της Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2019 και έχει πραγματοποιήσει 111 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Λονδίνου. Φέτος είναι μόνιμα βασικός στην Premier League, στη χρονιά πρωταθλητισμού των Gunners, έχοντας πετύχει επτά γκολ. Οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να τον «δέσουν» στο Emirates για πολλά χρόνια ακόμα, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

«Ο Γκάμπι είναι ακόμα πολύ νέος, οπότε ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα να έρθουν από αυτόν», δήλωσε ο προπονητής Μίκελ Αρτέτα. «Οι οπαδοί μας βλέπουν την ποιότητα και την ενέργειά του κάθε φορά που φοράει τη φανέλα και είναι το ίδιο κάθε μέρα στην προπόνηση, με τη σκληρή δουλειά και τις αξίες του. Είμαστε πλέον ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το τεράστιο ταλέντο του και ανυπομονούμε να τον δούμε να αποδίδει με την Άρσεναλ τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Μαρτινέλι πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές με την ομάδα U23 της Βραζιλίας πριν κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα τον Μάρτιο του 2022. Ήταν μέλος της ομάδας της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, έχοντας δύο συμμετοχές, καθώς η Selecao έφτασε στα προημιτελικά.

Σύμφωνα με όλα τα βρετανικά Μέσα η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε ως το 2027!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα