Κριστιάν Έρικσεν: «Νοκ άουτ» μέχρι αρχές Μαΐου ο Δανός

Κριστιάν Έρικσεν: «Νοκ άουτ» μέχρι αρχές Μαΐου ο Δανός

Newsroom
Κριστιάν Έρικσεν: «Νοκ άουτ» μέχρι αρχές Μαΐου ο Δανός

bet365

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν θα μείνει στα πιτς μέχρι τα τέλη Απρίλη/αρχές Μάη λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο στο ματς με την Ρέντινγκ.

Άσχημα τα νέα για τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κρίστιαν Έρικσεν που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο που υπέστη στη νίκη της ομάδας επί της Ρέντινγκ στο FA Cup.

Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα το περασμένο Σάββατο, ο Δανός αποχώρησε με πατερίτσες από το «Όλντ Τράφορντ» με τον προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ να αναφέρει σκεπτικός πως δεν γνώριζε τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Σήμερα (31/01), οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με επίσημη ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν ότι ο 30χρονος διεθνής είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου.

Η απουσία του μεσοεπιθετικού θα αποτελέσει μεγάλη απογοήτευση για τον κόουτς της ομάδας και τους οπαδούς, δεδομένης της σταθερότητας των εμφανίσεών του καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι στιγμής, μετρώντας 31 συμμετοχές από τότε που ήρθε στο «Όλντ Τράφορντ». Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα ότι θα μπορέσει να επιστρέψει εγκαίρως και να παίξει στα τελευταία ματς της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα