Φερνάντες: Νέες επαφές μεταξύ Τσέλσι - Μπενφίκα και κοντά σε συμφωνία

Φερνάντες: Νέες επαφές μεταξύ Τσέλσι - Μπενφίκα και κοντά σε συμφωνία

bet365

Αναθερμαίνεται το «σίριαλ» της μεταγραφής του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι, καθώς οι Μπλε έχουν επανέλθει σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα και η απόσταση για την ολοκλήρωση του deal είναι μικρή, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Την τελευταία της απόπειρα να κάνει δικό της τον Έντσο Φερνάντες πριν τη λήξη του χειμερινού παζαριού πραγματοποιεί η Τσέλσι, δείχνοντας έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του που έχει οριστεί στα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι Μπλε επανήλθαν στην υπόθεση του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή και βρίσκονται σε νέες διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, θέλοντας να κλείσουν το deal πριν από τη λήξη της διορίας την Τρίτη (31/1).

Αυτή τη φορά, οι Λονδρέζοι επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να καλύψουν τη ρήτρα, ζητούμενο που είχαν θέσει αυστηρά οι Αετοί κατά τις πρώτες επαφές τους, οι οποίες και οδήγησαν σε «ναυάγιο» καθώς η επίσημη πρόταση της Τσέλσι δεν ξεπέρασε τελικά τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρονος μέσος έχει πει εδώ και καιρό το «ναι» στους Λονδρέζους και το deal πλέον θα εξαρτηθεί από το αν ο αγγλικός σύλλογος θα βρει τη χρυσή τομή με τους Λουζιτανούς και τον πρόεδρό τους, Ρούι Κόστα, για τον χρονικό ορίζοντα της αποπληρωμής των 120 εκατ. ευρώ. Μέχρι τώρα, η πλευρά της Μπενφίκα επιθυμεί την αποπληρωμή σε μικρότερο χρονικό διάστημα από όσο προτείνει η Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα