Καϊσέδο: Δημόσια έκκληση αποχώρησης από την Μπράιτον για να πάει στην Άρσεναλ!

Καϊσέδο: Δημόσια έκκληση αποχώρησης από την Μπράιτον για να πάει στην Άρσεναλ!

bet365

Η Μπράιτον φέρεται να απέρριψε πρόταση 60 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ για τον Μόιζες Καϊσέδο και ο χαφ από το Εκουαδόρ πήρε την κατάσταση στα χέρια του, δηλώνοντας δημόσια την επιθυμία του να μετακομίσει στους Κανονιέρηδες.

Μετά τον Λεάντρο Τροσάρ, η Άρσεναλ «φουλάρει» για την απόκτηση ακόμα ενός πολύτιμου γραναζιού στη μηχανή της Μπράιτον, τον Μόιζες Καϊσέδο.

Οι Κανονιέρηδες είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή πριν από τη λήξη του παζαριού και έκαναν πρόταση στους Γλάρους ύψους 60 εκατομμύριων ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου μέσου που διαπρέπει στη φετινή Premier League και ήταν βασικός στο περασμένο Μουντιάλ με την εθνική Εκουαδόρ.

Η πρόταση, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση των Γλάρων. Γεγονός που «θορύβησε» τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θέλει πάση θυσία να κάνει το step-up στην καριέρα του και δεν δίστασε να το εκφράσει δημόσια μέσα από τα social media.

Με ανάρτησή του, ο Καϊσέδο ευχαρίστησε τη διοίκηση της Μπράιτον και τους φιλάθλους της για τη στήριξη και την αγάπη τους στο πρόσωπό του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ζητώντας τους να καταλάβουν τους λόγους πίσω από την απόφασή του. Μάλιστα, «πέταξε» το μπαλάκι στη διοίκηση, δηλώνοντας περήφανος που χάρη σε αυτόν έφτασε προσφορά με ποσό-ρεκόρ στα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαι ευγνώμων στον κύριο Μπλουμ και την Μπράιτον που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Premier League και αισθάνομαι πως πάντοτε έκανα το καλύτερο δυνατό για αυτούς. Παίζω πάντα ποδόσφαιρο με χαμόγελο και με την ψυχή μου.

Είμαι το νεότερο από τα δέκα αδέρφια μιας οικογένειας που έζησε φτωχά στη Σάντα Ντομίνγκο του Εκουαδόρ. Το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία της χώρας μου και είμαι περήφανος που έφερα μια πρόταση-ρεκόρ στα γραφεία της Μπράιτον, η οποία θα τους επιτρέψει να επενδύσουν και να βοηθήσουν το κλαμπ να γίνει ακόμα πιο επιτυχημένο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας με έβαλαν στην καρδιά τους και θα είναι πάντα στη δική μου καρδιά. Ελπίζω, λοιπόν, να καταλαβαίνετε γιατί θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη μοναδική ευκαιρία»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα