Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ 2-0: Τρίτη διαδοχική νίκη και σε... τροχιά εξάδας οι Μέλισσες

Βασίλης Μπαλατσός
Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ 2-0: Τρίτη διαδοχική νίκη και σε... τροχιά εξάδας οι Μέλισσες

bet365

H φορμαρισμένη Μπρέντφορντ πήρε τρίτη διαδοχική νίκη και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές, καθώς επικράτησε της Μπόρνμουθ με 2-0. «Βυθίζονται» τα Κεράσια, τα οποία έφτασαν τις τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και είναι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μπρέντφορντ ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την παραμονή, όμως πλέον βρίσκεται σε τροχιά... εξάδας! Οι Μέλισσες πήραν τρίτη διαδοχική νίκη και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές της Premier League, καθώς επικράτησαν με 2-0 της Μπόρνμουθ, εντός έδρας, ανέβηκαν στην 8η θέση με 29 βαθμούς και απέχουν δυο βαθμούς από την 6η Φούλαμ. «Βυθίζονται» τα Κεράσια, τα οποία έφτασαν τις τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και απέχουν μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Oι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Στο 37' ο Σένεσι έκανε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο «σπεσιαλίστας» Τόνεϊ και ευστόχησε για το 1-0, κάνοντας το 9/9 από την άσπρη βούλα στην Premier League. Ο μοναδικός «απόλυτος» στα πέναλτι στην μεγάλη κατηγορία του Νησιού με περισσότερα είναι ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είχε 11/11 στη Μάντσεστερ Σίτι. Στο 75' ο Ντασίλβα βρήκε τον Γένσεν και ο Δανός με σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και «τελείωσε» το ματς.

Βαθμολογία:

table-premier

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα