Μπέκαμ: Ο γιος του, Ρομέο, συμφώνησε με την Μπρέντφορντ

Μπέκαμ: Ο γιος του, Ρομέο, συμφώνησε με την Μπρέντφορντ

Newsroom
Μπέκαμ: Ο γιος του, Ρομέο, συμφώνησε με την Μπρέντφορντ

bet365

Ο Ρομέο Μπέκαμ άφησε την Ίντερ Μαϊάμι του πατέρα του στο MLS και πήρε μεταγραφή ως δανεικός στην Μπρέντφορντ Β'

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρόμεο, προπονήθηκε με την Μπρέντφορντ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν του MLS και τώρα ο σύλλογος της Premier League επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός μέσος θα ενταχθεί στη Β' ομάδα του ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν. «Είμαι πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο 20χρονος.

Ο Μπέκαμ επέστρεψε στο ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, αφού αρχικά είχε εξερευνήσει διεξόδους μακριά από το άθλημα μετά την αποδέσμευσή του από την Ακαδημία της Άρσεναλ το 2014. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ρομέο να αποφασίσει να απομακρυνθεί από το παιχνίδι, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του πατέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Τις προάλλες ο Ρομέο γύρισε και μου είπε ότι δεν θέλει να παίζει πια ποδόσφαιρο. Ένα μέρος του εαυτού μου ήταν συντετριμμένο, αλλά ένα μέρος του εαυτού μου ήταν επίσης ανακουφισμένο. Έχει άλλα πάθη και αυτό μου αρέσει», είχε πει τότε ο Μπέκαμ ο πρεσβύτερος.

Αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να ασχοληθεί με το τένις ως επαγγελματική καριέρα και να προπονηθεί με τον Άντι Μάρεϊ, επέλεξε στη συνέχεια να επιστρέψει στο κυνήγι του ποδοσφαιρικού ονείρου μετά από πέντε χρόνια απουσίας από το άθλημα, το 2020 υπογράφοντας επαγγελματικούς όρους με την ομάδα του πατέρα του, την Ίντερ Μαϊάμι, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο με την εφεδρική ομάδα της Ίντερ, το Φορτ Λόντερντεϊλ, και έχει εντυπωσιάσει παίζοντας στη δεξιά πλευρά, σε μια θέση όπου ο πατέρας του ήταν διάσημος πρωταγωνιστής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Εθνική Αγγλίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα