Αγγλικές «σειρήνες» για Κωνσταντέλια! Η Άρσεναλ έβαλε στο… μάτι το wonderkid του ΠΑΟΚ

Αγγλικές «σειρήνες» για Κωνσταντέλια! Η Άρσεναλ έβαλε στο… μάτι το wonderkid του ΠΑΟΚ

bet365

Σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν εκτενή αναφορά στο έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον 19χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν περνάει απαρατήρητος με όσα φοβερά και τρομερά κάνει το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι λογικό να έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα επάνω του, ήδη, το όνομά του κυκλοφορεί στην πιάτσα και πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή.

Οι πρώτες «σειρήνες» από το εξωτερικό ακούστηκαν όταν σε ηλικία 15 ετών ο Κωνσταντέλιας κλήθηκε να δοκιμαστεί στην Μπαρτσελόνα. Αργότερα ασχολήθηκε μαζί του πολύ έντονα και η Τσέλσι, τώρα είναι η σειρά της Αρσεναλ να προστεθεί σε μια μακρά λίστα ομάδων (Μαν. Σίτι, Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, Γουλβς, PSV) που παρακολουθούν και τσεκάρουν τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ότι οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα «σκοπεύουν να στείλουν σκάουτερ στην Ελλάδα στη διάρκεια του μήνα, προκειμένου να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη».

Ο «Ντέλιας» αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει μπει στη διαδικασία να κοστολογήσει την περίπτωσή του, όπως έχει κάνει με άλλους ποδοσφαιριστές, το σίγουρο είναι πως και η πλευρά του ποδοσφαιριστή και η πλευρά του «Δικεφάλου» γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα μπουν σ’ αυτή τη διαδικασία, με τον Κωνσταντέλια να έχει επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αυτό που ξέρουν άπαντες είναι πως για τον μόλις 19 ετών ποδοσφαιριστή, θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα πολλά ακόμη σενάρια, ουκ ολίγα δημοσιεύματα, φήμες, σενάρια, με τον ίδιο να καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένος όπως είναι τώρα στη σκληρή δουλειά και να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Το μέλλον του ανήκει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα