Λάμπαρντ: «Κάποιες φορές πρέπει να δείξεις μεγάλα @ρχ*δ#&»

Λάμπαρντ: «Κάποιες φορές πρέπει να δείξεις μεγάλα @ρχ*δ#&»

Newsroom
Λάμπαρντ: «Κάποιες φορές πρέπει να δείξεις μεγάλα @ρχ*δ#&»

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέμεινε ότι δεν χρειάζεται διαβεβαιώσεις από το συμβούλιο της Έβερτον για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, καθώς προετοιμάζεται για το τελευταίο ίσως παιχνίδι του ως προπονητής της.

Ο κόουτς της Έβερτον Φρανκ Λάμπαρντ βρισκόταν στη δουλειά του πριν από το ξημέρωμα της Πέμπτης (5/01) και συνέχισε με μια άκρως επαγγελματική προσέγγιση σε μια δουλειά που ξέρει ότι κρέμεται από μια κλωστή μετά από ένα σερί οκτώ ηττών σε 11 αγώνες. Μία ακόμη στο FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Παρασκευής είναι πιθανό να έχει σοβαρές συνέπειες. Είναι αδύνατο να πει κανείς τι υποστήριξη διατηρεί ο Λάμπαρντ από το διοικητικό συμβούλιο, αλλά η σιωπή τους τις 48 ώρες μετά την εντός έδρας συντριβή με 4-1 από την Μπράιτον υποδηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης Φαρχάντ Μοσίρι ετοιμάζεται να κάνει και πάλι μια αλλαγή.

Ο διοικητικός ηγέτης των «Ζαχαρωτών» θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του τρίτου γύρου από τη βάση του, στο Μονακό, έχοντας να βρεθεί στογήπεδο σε αγώνα της Έβερτον από την εντός έδρας ήττα με 5-2 από τη Γουότφορντ τον Οκτώβριο του 2021, και θα εξετάσει όλες τις επιλογές για τον Λάμπαρντ αν αποκλειστεί. Υπό αυτές τις πιεστικές συνθήκες, θα ήταν κατανοητό αν ο Λάμπαρντ ήταν οξύθυμος την Πέμπτη, καθώς αντιμετώπιζε ερωτήσεις για το μέλλον του, αλλά συνέβη το αντίθετο.

Ερωτηθείς για το κενό στις δημόσιες σχέσεις που ακολούθησε την ήττα από την Μπράιτον, ο Λάμπαρντ είπε: «Δεν χρειάζομαι ψήφο εμπιστοσύνης. Πραγματικά δεν την χρειάζομαι. Δεν νομίζω ότι θα σήμαινε πολλά. Έχω κάνει ιδιωτικές συζητήσεις και αυτές είναι οι σημαντικές για μένα. Είμαι επίσης ένα μεγάλο αγόρι. Ξέρω πώς λειτουργεί αυτός ο κόσμος. Δεν υποθέτω τίποτα. Προετοιμάζομαι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος τόνισε ότι δεν χρειάζεται να ξεφορτωθούν παίκτες για να έρθουν νέοι, είναι επικεφαλής μιας ομάδας που βρίσκεται στην τελευταία τριάδα με μικρά περιθώρια βελτίωσης. «Δεν φοβάμαι τίποτα», δήλωσε ωστόσο. «Όσον αφορά την πραγματικότητα, αυτό ήταν ξεκάθαρο πέρυσι. Ήμασταν σε μάχη υποβιβασμού όταν ήρθα εδώ. Στη συνέχεια, υπάρχει μια νέα πραγματικότητα το καλοκαίρι, όταν ο Ριτσάρλισον μετακόμισε και αρχίσαμε να ξαναχτίζουμε την ομάδα. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις αυτά τα γκολ αν δεν πας σε συγκεκριμένα επίπεδα και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε εκεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα για μένα. Μπορώ να είμαι ευθύς γι' αυτό. Δεν χρειάζεται να κρύβομαι πίσω από τίποτα.

Όταν είναι έτσι τα πράγματα, πρέπει να παλέψεις για να πάρεις κάθε ικμάδα από τα πάντα για να πάρεις τον χρόνο να βελτιωθείς. Η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη. Ο κόσμος μιλάει για την Έβερτον και λέει ότι δεν έχει πέσει ποτέ για χρόνια και δεν πρέπει να πέσει ποτέ. Αυτό δεν ισχύει πια. Πρέπει να είμαστε αληθινοί, να το δείξουμε και να το κάνουμε, όπως κάναμε στην πορεία της προηγούμενης σεζόν. Πρέπει να το κάνουμε αυτό και τώρα. Μπορείς πραγματικά να απολαμβάνεις 5.000 ανθρώπους που έρχονται πριν από τα παιχνίδια που μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη πέρυσι, αλλά ίσως μερικές φορές πρέπει να δείξεις και μεγάλα @ρχίδι@ για να παίξεις στις δύσκολες στιγμές».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα