Τσέλσι: Κατέθεσε πρόταση που ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες

Newsroom
Τσέλσι: Κατέθεσε πρόταση που ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες

bet365

Σύμφωνα με την «cmjornal», η Τσέλσι ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να κάνει δικό της τον Έντσο Φερνάντες επενδύοντας περισσότερα από 120 εκατ. ευρώ.

Ήταν που ήταν «hot» το όνομα του 21χρονου Αργεντινού μέσου πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, μετά την διοργάνωση αυτή που συνδύασε την κατάκτηση του τροπαίου με την Αργεντινή με την κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου νέου παίκτη της διοργάνωσης έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η Μπενφίκα «τρίβει» τα χέρια της, αφού έχει φροντίσει να βάλει μία τεράστια ρήτρα στον ποδοσφαιριστή, με τον πρώτο έμπρακτα ενδιαφερόμενο, που είναι η Τσέλσι σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, να είναι πρόθυμη να ξεπεράσει τα 120 εκατ. ευρώ για να καλύψει την ρήτρα και τα «θέλω» της Μπενφίκα.

Ο Ζόρζε Μέντες είναι ο μεσάζων που κάνει τις συννενοήσεις για λογαριασμό του προέδρου της ομάδας, Ρουί Κόστα με τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που πλησιάζουν τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με το CMTV. Μάλιστα, λένε πως ίσως εκείνος δεν βγάλει ούτε την χρονιά αυτή στην Μπενφίκα, παρ' ότι η ομάδα θέλει να τον κρατήσει σίγουρα στην Λισαβώνα μέχρι το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Έντσο Φερνάντες είναι πιθανό να είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Άλλωστε, σύμφωνα με την «Record», πιστεύει πως η Μπενφίκα μπορεί να πάρει φέτος το Champions League.

Την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές με την πορτογαλική ομάδα έχοντας σκοράρει τρία γκολ και μοιράσει πέντε ασίστ σε περίπου 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα