Πότερ: «Η γυναίκα μου απολάμβανε τη θέα κι εγώ σκεφτόμουν την Τσέλσι»

Πότερ: «Η γυναίκα μου απολάμβανε τη θέα κι εγώ σκεφτόμουν την Τσέλσι»

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Πότερ: «Η γυναίκα μου απολάμβανε τη θέα κι εγώ σκεφτόμουν την Τσέλσι»

bet365

Εμμονή με το ποδόσφαιρο και τη νέα του δουλειά στην Τσέλσι φαίνεται πως έχει ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος δεν έκρυψε πως ακόμα και στις διακοπές του με τη γυναίκα του, σκεφτόταν πρωτίστως τους Μπλε.

Κάθε άλλο παρά... ξέγνοιασε στις διακοπές του ο Γκρέιαμ Πότερ από την πίεση και τις απαιτήσεις της νέας του δουλειάς στην Τσέλσι.

Ο 47χρονος τεχνικός, στο τιμόνι των Μπλε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μίλησε για την επανέναρξη της σεζόν στην Premier League, η οποία διεκόπη σε πολύ κακή φάση για τους Λονδρέζους με πέντε σερί ήττες σε πρωτάθλημα και League Cup και συνέπεια να κατρακυλήσουν στο -8 από την τετράδα.

Κι όπως δήλωσε, η σύζυγός του δεν τον χάρηκε ιδιαίτερα σε αυτές τις διακοπές, αφού το μυαλό του ήταν συνεχώς στην Τσέλσι.

«Θα προτιμούσα να είχα πάει διακοπές με δυο νίκες παραπάνω. Θα ήμουν καλύτερη παρέα για τη σύζυγό μου.

Κοιτούσαμε τη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, εκείνη σκεφτόταν τι ωραία που περνάμε κι εγώ σκεφτόμουν την Τσέλσι!», δήλωσε ο Πότερ, ο οποίος ευελπιστεί σε φρέσκο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπόρνμουθ (27/12, 19:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα