Κολό Μουανί: Ενδιαφέρον από Λίβερπουλ και Τότεναμ

Newsroom
Κολό Μουανί: Ενδιαφέρον από Λίβερπουλ και Τότεναμ

bet365

Σύμφωνα με το footmercato, ο Ραντάλ Κολό Μουανί έχει μπει στο στόχαστρο των Λίβερπουλ και Τότεναμ για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως ελεύθερος κι έχει ήδη τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα με τα οκτώ γκολ και τις 11 ασίστ που έχει σε 23 παιχνίδια με την φανέλα της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, κατόρθωσε να μπει στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ εξαιτίας του τραυματισμού του Ενκουνκού. Αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων κόντρα στην Τυνησία χάρη στο εκτεταμένο ροτέισον του Ντιντιέ Ντεσάν, πραγματοποιώντας μόλις την τρίτη του εμφάνιση με το εθνόσημο.

Η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και της Τότεναμ για το προσεχές καλοκαίρι. Μόνο ως απλός στόχος δεν πρέπει να θεωρείται ο Κολό Μουανί, για τον οποίο η Άιντραχτ, σύμφωνα με την Bild, δεν θα ακούσει σε προσφορές χαμηλότερες των 60 εκατ. ευρώ. Ίσως κι αυτός ο ανταγωνισμός που θα δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του σπρώξει ακόμα παραπάνω την τιμή του γύρω στα 80 εκατ.

Να σημειωθεί πως ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «αετούς» το φετινό καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα