Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πρώτοι στην κούρσα απόκτησης του Ζοάο Φέλιξ

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πρώτοι στην κούρσα απόκτησης του Ζοάο Φέλιξ

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηγείται της μεταγραφικής κούρσας για τον Πορτογάλο επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ, που έχει συνδεθεί επίσης με την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντόπισε κατά πώς φαίνεται έναν πιθανό αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την «Daily Express». Με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να είναι πλέον ελεύθερος, μετά την κοινή συναινέσει λύση το συμβολαίου συνεργασίας τους, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ξεμείνει από επιθετικές επιλογές -δεδομένου και του τραυματισμού του Άντονι Μαρσιάλ- και η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο 23χρονος συμπατριώτης του θα ήταν μια επιλογή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός φορ κοστολογείται περίπου 86 εκατομμύρια λίρες (δηλαδή περίπου 100 εκατ. ευρώ) και οι πιθανοί ανταγωνιστές της Γιουνάιτεντ είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή. Από την πλευρά της η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να θέλει να «ξεφορτωθεί» τον παίκτη τον Ιανουάριο και έχει μειώσει σημαντικά την τιμή πώλησης. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος κόστισε στους «ροχιμπλάνκος» 126 εκατομμύρια ευρώ όταν μετακόμισε από την Μπενφίκα στην ισπανική πρωτεύουσα το 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα