Αδερφές Κριστιάνο: «Οι αλήθειες είναι για να λέγονται»

Αδερφές Κριστιάνο: «Οι αλήθειες είναι για να λέγονται»

Νίκος Κικίδης
Αδερφές Κριστιάνο: «Οι αλήθειες είναι για να λέγονται»

bet365

Οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε ο Πορτογάλος για την επίθεση εναντίον της Γιουνάιτεντ και έσπευσαν να τον υπερασπιστούν

Σάλος έχει προκληθεί στα ενδότερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Έρικ Τεν Χαγκ αλλά και ανθρώπων της διοίκησης!

Πολλοί αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στον Πορτογάλο και να τον κατηγορήσουν για έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο, που από την πλευρά του εξετάζει να του επιβάλλει πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών, ποσό δηλαδή που αντιστοιχεί στον μισθό... δυο εβδομάδων του 37χρονου σταρ.

Το κύμα κριτικής πάντως που δέχθηκε ο Κριστιάνο δεν πέρασε αναπάντητο από τις δυο αδερφές του, οι οποίες έσπευσαν να τον υπερασπιστούν! «Οι αλήθειες είναι για να λέγονται. Οι άνθρωποι μας αγαπούν μόνο όταν τους βολεύει. Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε δυστυχώς» ανέφερε η Έλμα Αβέιρο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η έτερη αδερφή του Πορτογάλου, Κάτια.

«Με εντυπωσιάζει το πόσο ενοχλεί η αυθεντικότητα τους ανθρώπους, με κάνει ακόμα και να γελάω. Το θάρρος είναι για εκείνους που το αξίζουν, ο χαρακτήρας για αυτούς που τον κατέχουν, αλλάζεις μόνο για σένα και όχι για να ευχαριστήσεις κάποιον» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα