Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Απόδραση από το Λονδίνο με «buzzer beater» Γκαρνάτσο

Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Απόδραση από το Λονδίνο με «buzzer beater» Γκαρνάτσο

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Λονδίνο κόντρα στη μαχητική Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, χάρη στο «buzzer beater» του νεαρού Γκαρνάτσο (1-2) στην τελευταία φάση του ματς. Πρωταγωνιστής ο Κρίστιαν Έρικσεν με γκολ και ασίστ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα στο Λονδίνο, όμως κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, καθυώς επικράτησε με 2-1 της εξαιρετικής Φούλαμ, η οποία δημιούργησε ουκ ολίγες φάσεις στα καρέ του Νταβίντ Ντε Χέα. Πρωταγωνιστής ο Κρίστιαν Έρικσεν με γκολ και ασίστ, «από μηχανής Θεός» ο νεαρός Γκαρνάτσο, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 90+3', δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.

To παιχνίδι στην αρχή ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ απειλούσαν στην αντεπίθεση και σε μια εξ αυτών στο 14' άνοιξαν το σκορ. Ο Κασεμίρο έκλεψε στο κέντρο, ο Μαρσιάλ έδωσε τη μπάλα στον Φερνάντες, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Έρικσεν με προβολή από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Οι Λονδρέζοι πίεσαν χωρίς όμως αντίκρισμα και η Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία της να διπλασιάσει το προβάδισμα της στο 45+1'.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51' ο Γουίλσον έβγαλε τη σέντρα, κατέβασε και εκτέλεσε ο Βινίσιους αλλά του είπε «όχι» ο Ντε Χέα και μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Ισπανός απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του προωθημένους Ρεάμ. Οι γηπεδούχοι εν τέλει βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 61'. Ο Γουίλιαν κουβάλησε τη μπάλα στην αντεπίθεση, έσπασε τη μπάλα στον Κέρνι, ο οποίος γύρισε και ο Τζέιμς εξ επαφής ισοφάρισε σε 1-1 Ο Ουαλός εξτρέμ δεν πανηγύρισε σε ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του.

Το ματς φαινόταν πως θα «κολλούσε» στην ισοπαλία αλλά εν τέλει μίλησε ο Γκαρνάτσο. Στην τελευταία φάση του ματς στο 90+3' ο σκόρερ του πρώτου γκολ Έρισκεν έβγαλε την κάθετη πάσα, ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός έκανε το διαγώνιο σουτ, νίκησε το Λένο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, η οποία συνεχίζει στην 6η θέση με 26 βαθμούς, τέσσερις περεισσότερους από τη Λίβερπουλ.

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Ράιντ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Κέρνεϊ (90' Oνόμα), Γουίλσον (59' Τζέιμς), Περέιρα, Γουίλιαν, Βινίσιους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Μαλάσια, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Έρικσεν, Ελάνγκα (55' ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (72' Γκαρνάτσο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα