Έβερτον: Έντονο ενδιαφέρον για τον Ποντένσε

Newsroom
Έβερτον: Έντονο ενδιαφέρον για τον Ποντένσε

bet365

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Έβερτον φαίνεται πως είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε της Γουλβς για την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στη Premier League από τον Γενάρη του 2020 όταν μεταγράφηκε στη Γουλβς από τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν έχοντας ήδη 13 συμμετοχές στη Premier League με απολογισμό δύο γκολ αλλά αρκετά καλή παρουσία παρά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του.

Ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες δείχνει διατεθημένος να του βρει ομάδα από την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδος και αυτό έχει ανοίξει την... όρεξη στην Έβερτον.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο σύλλογος έχει ψηλά στη λίστα του τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνει επίσημη κρούση μετά το Μουντιάλ για να τον αποκτήσει, αφού τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στα «θέλω» της ομάδας.

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, ο διεθνής εξτρέμ μετράει 81 συμμετοχές με τη Γουλβς, με απολογισμό 12 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: eurokinissi
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα