Εύκολες νίκες και... ανάσες για Λέστερ και Φούλαμ!

Newsroom
Εύκολες νίκες και... ανάσες για Λέστερ και Φούλαμ!

bet365

Η Λέστερ πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς επικράτησε 2-0 της Λιντς εντός έδρας. Εύκολο τρίποντο και για τη Φούλαμ, 3-0 την Άστον Βίλα.

Η Λέστερ πήρε βαθμολογική ανάσα κόντρα στη Λιντς, επικρατώντας με 2-0 και πλέον ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας της Premier League αφήνοντας πίσω της τη Νότιγχαμ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε ουσία και εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της Λιντς, φτάνοντας στη νίκη. Στο 16ο λεπτό ο Κοχ σημείωσε αυτογκόλ, ενώ στο 35' οι γηπεδούχοι... έκρυψαν την μπάλα, ο Μπαρνς έγινε αποδέκτης της ασίστ του Ντιούσμπερι-Χολ και διαμόρφωσε το 2-0.

Η Φούλαμ έβγαλε αντίδραση κι έπειτα από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστον Βίλα και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Εύκολο τρίποντο με 3-0 και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, οι «Βίλανς» είναι στο όριο του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Ριντ στο 36’, για να έρθει η αποβολή του Ντάγκλας Λουίς στο 62' και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Ο Μίτροβιτς σκόραρε με πέναλτι, στο 68΄, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μινγκς με αυτογκόλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα