Μεντί: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως η κοπέλα του κακοποιήθηκε από τον παίκτη της Σίτι

Μεντί: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως η κοπέλα του κακοποιήθηκε από τον παίκτη της Σίτι

Σωτήρης Μυκονίου
Μεντί: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως η κοπέλα του κακοποιήθηκε από τον παίκτη της Σίτι

bet365

Νέα στοιχεία προέκυψαν από την δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι για μία ακόμα κοπέλα της οποίας το αγόρι ανέφερε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Γάλλο παίκτη.

Η δίκη του 28χρονου αριστερού μπακ συνεχίζεται με τον ίδιο να κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση. Τον Σεπτέμβριο αθωώθηκε για μία από τις απόπειρες βιασμού σχετικά με την γυναίκα 7 (το όνομά της δεν αναγράφεται για νομικούς λόγους), όμως εκκρεμούν όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες τις οποίες αυτός συνεχίζει να αρνείται.

Σε μία αστυνομική κατάθεση από τον Αύγουστο του 2021 που διαβάστηκε στην δίκη μιλάει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν σε σχέση 2,5 χρόνια με την γυναίκα 10 και αναφέρει:

«Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε '' Πρέπει να σου πω κάτι, μην θυμώσεις, είναι σοβαρό''. Την πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει. Πήγε στο Chinawhite (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον Γκρίλις, τον Μεντί και τον Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ένα δωμάτιο για τον Μεντί. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ότι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».

Η ίδια είπε στο αγόρι της πως φοβόταν να μιλήσει γι' αυτό που της συνέβη, επειδή ήταν πολύ σημαντικοί άνθρωποι και φοβόταν μην χάσει την δουλειά της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα