Ραϊόλα: Προσπάθεια για «πλιάτσικο» ποδοσφαιριστών μετά τον θάνατό του αποκάλυψε η κληρονόμος του

Γιάννης Αρώνης
Ραϊόλα: Προσπάθεια για «πλιάτσικο» ποδοσφαιριστών μετά τον θάνατό του αποκάλυψε η κληρονόμος του

bet365

Η Ραφαέλα Πιμέντα, στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε ότι διάφοροι μάνατζερ προσέγγισαν ύπουλα τους πελάτες του Ιταλού μεγαλοατζέντη μετά τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η Ραφαέλα Πιμέντα είναι Βραζιλιάνα δικηγόρος, η οποία υπήρξε επί σειρά ετών το «δεξί χέρι» του Μίνο Ραϊόλα και πλέον αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον χώρο των ποδοσφαιρικών αγορών. Άλλωστε αυτή είναι που κληρονόμησε τις τύχες του γραφείου του Ιταλο-Ολλανδού super agent, μετά τον θάνατό του τον περασμένο Απρίλιο.

Η επικεφαλής πλέον της τεράστιας αυτοκρατορίας του Ραϊόλα προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκαν οι πελάτες του τις πρώτες μέρες μετά τον θάνατο του 54χρονου στο Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Πιμέντα στην Telegraph:

«Πολλοί επιφανείς άνθρωποι του χώρου με προσέγγισαν μετά τον θάνατο του Μίνο για να συλληπηθούν όπως ο Τζόναθαν Μπάρνετ, ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ. Υπήρξαν όμως και ορισμένοι επιτήδιοι που προσπάθησαν να επωφεληθούν την κατάσταση, πλησιάζοντας τηλεφωνικά πολλούς παίκτες τις ώρες μάλιστα που πενθούσαν.

Κάποιος πήρε τον Βάλτερ Μπενίτες της PSV, με την γυναίκα του να το σηκώνει και να του λέει ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. Πήραν τον Αρεολά πριν καν αποβιώσει ο Μίνο, χιλιάδες πήραν τον Χάαλαντ, χιλιάδες και τον Πογκμπά. Πήραν ακόμα και εμένα και με ρώτησαν αν χρειάζομαι κάποιον για να τρέξει την εταιρεία»!

«Οι πρώτες μέρες ήταν πραγματικά δύσκολες. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον και ενώ περνούσα μια περίοδο πένθους, έπρεπε να φροντίσω και τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών μας. Για παράδειγμα ο Μικιταριάν, ο Μπενίτες και ο Αρεολά είχαν υποθέσεις που έτρεχαν και αφορούσαν ανανεώσεις συμβολαίων ή αλλαγή συλλόγου, και θέλοντας να σταθώ δίπλα τους όπως το έκαναν κι εκείνοι για μένα, δεν μπορούσα να γυρίσω σπίτι και να κλαίω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα