Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Κούπερ κατέκρινε την ομάδα των social media για το tweet που ειρωνευόταν τη Γουλβς

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Κούπερ κατέκρινε την ομάδα των social media για το tweet που ειρωνευόταν τη Γουλβς

bet365

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, παραδέχθηκε ότι η ανάρτηση της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την ήττα του Σαββάτου από τη Γουλβς, η οποία φαινόταν να μειώνει τους αντιπάλους της, δεν ήταν χρήσιμη.

Το team των social media της Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβασε στο Twitter πριν την αναμέτρηση με τη Γουλβς μια φωτογραφία του επιθετικού τους, Εμανουέλ Ντένις, στο Μολινέ, περιτριγυρισμένο από λύκους, με τη λεζάντα «playtime». Η φωτογραφία ήταν μια... παιχνιδιάρικη αιχμή για το βίντεο της ανακοίνωση του Ντιέγκο Κόστα από τους «Λύκους», όταν ο έμπειρος επιθετικός παρέλασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρατώντας μια αγέλη άγριων λύκων. Μάλιστα το ποστ εστάλη στους παίκτες της Νότιγχαμ για να τους εμπνεύσει πριν το ματς.

Το tweet διαγράφηκε γρήγορα, αλλά όχι πριν η εικόνα κοινοποιηθεί και σε μια ομάδα WhatsApp των παικτών της Γουλβς με τον Ρούμπεν Νέβες να ισχυρίζεται ότι χρησίμευσε ως κίνητρο πριν από τη νίκη με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα, οι «Λύκοι» απάντησαν με μια δική τους ανάρτηση, που απεικόνιζε ένα κομμένο δέντρο με λεζάντα «playtime's over».

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Στιβ Κούπερ από πλευράς του είπε ότι δεν είχε καμία σχέση με το αποτέλεσμα, αλλά δεν βοήθησε την ομάδα του. «Με ρώτησαν για αυτό στη συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια, αλλά δεν το γνώριζα, μετά ενημερώθηκα για το τι συνέβη».

«Δεν ήταν καλό από τον σύλλογο και δεν ήταν χρήσιμο. Αλλά έχει αντιμετωπιστεί. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτό. «Δεν είχε αντίκτυπο στην απόδοση ή το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Οι επαγγελματίες παίκτες και των δύο ομάδων δεν θα χρειαστούν μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να έχουν κίνητρο για να πάρουν ένα αποτέλεσμα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα