Χάαλαντ: Επιμένει ο Σανθ «υπάρχει ρήτρα με ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη Ρεάλ»

Newsroom
Χάαλαντ: Επιμένει ο Σανθ «υπάρχει ρήτρα με ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη Ρεάλ»

bet365

Ο Φερνάντο Σανθ απαντά στον Γκουαρδιόλα που διέψευσε τα... περί ρήτρας του Έρλινγκ Χάαλαντ και επιμένει ότι «υπάρχει ρήτρα με ευεργετικές προϋποθέσεις για να πάει στη Ρεάλ».

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε διαψεύσει πληροφορίες από τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, Φερνάντο Σανθ, που υποστήριξε ότι ο Χάαλαντ έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ, με τον άλλοτε παίκτες της «βασίλισσας» να επανέρχεται στο θέμα μιλώντας στο 'El Chiringuito', επαναλαμβάνοντας όσα είπε στην αρχή της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός κόουτς των «πολιτών» δήλωσε πως: «Δεν είναι αλήθεια, δεν έχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν είναι αλήθεια, τι να πω; Έχω την αίσθηση ότι είναι απίστευτα χαρούμενος εδώ».

Από πλευράς του ο Σανθ σχολίασε ότι: «Είναι στο χέρι του Γκουαρδιόλα να πει ό,τι είπε. Η ρήτρα υπάρχει και ακόμα δεν μπορώ να πω το ποσό». Και πρόσθεσε «θυμάμαι ότι όταν ήμουν στη Ντόρτμουντ οι άνθρωποι έλεγαν ότι δεν υπήρχε ρήτρα και αυτό ωφέλησε τη Μάντσεστερ Σίτι και μπόρεσε να τον υπογράψει. Η υπογραφή του Λουίς Φίγκο μου έρχεται επίσης στο μυαλό, ο οποίος είπε ότι όλα ήταν ένα ψέμα στον Τύπο και την επόμενη μέρα ήταν στη Μαδρίτη».

Υπενθύμισε επίσης ότι «ο Γκουαρδιόλα είπε ότι λόγω της κρίσης της πανδημίας δεν μπορούσαν να κάνουν εκταμιεύσεις και μήνες αργότερα υπέγραψαν με τον Χάαλαντ. Ο καθένας λέει ό,τι βολεύει. Δεν λέω ότι έχουν αποκλειστική προτεραιότητα. Λέω ότι, σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ρήτρα με ευεργετικές προϋποθέσεις για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να έρθει αλλος να βάλει 10 φορές παραπάνω και να προτιμήσει να πάει σε άλλο μέρος».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα