Γκουαρδιόλα: «Ο Χάαλαντ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης που ευνοεί τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Newsroom
Γκουαρδιόλα: «Ο Χάαλαντ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης που ευνοεί τη Ρεάλ Μαδρίτης»

bet365

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ που να εξυπηρετούν τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Είναι απλώς φήμες, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα», είπε ο Καταλανός.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πριν σκοράρει δις κόντρα στην Κοπεγχάγη, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πρωταγωνίστησε σε δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που θα του επέτρεπε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2024, κάνοντας για 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που το πήγαν ακόμα παραπέρα. Συγκεκριμένα, το «El Chiriguito» ανέφερε ότι υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις σε αυτή τη ρήτρα εξόδου, εάν το ενδιαφερόμενο μέλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα ο Φερνάντο Σανθ, πρώην παίκτης της Ρεάλ τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Χάαλαντ βάζει μια ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δίνει τα απαιτούμενα χρήματα και στη συνέχεια παίρνει τον παίκτη χωρίς καν να μιλήσει στη Μάντσεστερ Σίτι», ανέφερε.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο προπονητής των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα, ρωτήθηκε για το θέμα. «Δεν είναι αλήθεια, δεν έχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν είναι αλήθεια, τι να πω; Έχω την αίσθηση ότι είναι απίστευτα χαρούμενος εδώ», τόνισε ο Καταλανός κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα