Ο Ντε Μπρόινε έλαβε δώρο φανέλα της Γιουνάιτεντ και ρώτησε «την καίω τώρα;» (vid)

Newsroom
Ο Ντε Μπρόινε έλαβε δώρο φανέλα της Γιουνάιτεντ και ρώτησε «την καίω τώρα;» (vid)

bet365

Επική η αντίδραση του Βέλγου άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, αφού του δώρισαν μια φανέλα της Γιουνάιτεντ με το όνομά του.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσε δύο ασίστ στο 6-3 της ομάδας του επί της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ» την Κυριακή. Ο Βέλγος μαέστρος -στους «Πολίτες» από το 2015- έχει γίνει viral στα social media αφού έλαβε για δώρο τη φανέλα της μεγάλης αντιπάλου.

Η φανέλα έφερε μάλιστα στο πίσω μέρος και το όνομά του 'De Bruyne 17'. Ο 31χρονος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια και με φανερή αμηχανία ρώτησε: «την καίω τώρα;». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα περισσότερα όνειρα είναι απάτες, σωστά;».

Ο πολύπειρος μέσος έκανε επίσης και τη γνωστή χειρονομία με το χέρι που «κόβεις» τον λαιμό, για να δείξει περαιτέρω την αποδοκιμασία για το δώρο που μόλις του είχαν κάνει. Η φανέλα παρουσιάστηκε στον Βέλγο διεθνή από κανάλι της πατρίδας του χιουμοριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα