Γκουαρδιόλα: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την εντυπωσιακή τοιχογραφία του Καταλανού (vid)

Νίκος Κικίδης
Γκουαρδιόλα: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την εντυπωσιακή τοιχογραφία του Καταλανού (vid)

bet365

Η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεσπόζει λίγο έξω από το «Έτιχαντ» παραμορφώθηκε για δεύτερη φορά από οπαδούς της Γιουνάιτεντ που πέταξαν πάνω της κόκκινη μπογιά.

Στόχος βανδαλισμού έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες ημέρες η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεσπόζει στο πλάι ενός σπιτιού στο Ashton New Road, λίγο έξω από το «Έτιχαντ».

Παρά το γεγονός πως ο καλλιτέχνης κατάφερε να επιδιορθώσει την αρχική ζημιά, ορισμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σεβάστηκαν το έργο του και το κατέστρεψαν ξανά με κόκκινη μπογιά και με το... γνωστό «MUFC» να στέκεται ως υπογραφή τους.

Ο νέος βανδαλισμός της τοιχογραφίας προκάλεσε το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, η οποία οργάνωσε το έργο σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Είναι πολύ εκνευριστικό. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είναι βανδαλισμός. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μας έχουν προσεγγίσει για να μας εξηγήσουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα, η τοιχογραφία υπάρχει για να φωτίζει και να βοηθά την κοινότητα.

Τη φτιάξαμε για να βοηθήσουμε σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για σημαντικά θέματα» ήταν τα λόγια της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα