Κούπερ: «Η δουλειά στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πιο σημαντική από ποτέ για μένα»

Κούπερ: «Η δουλειά στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πιο σημαντική από ποτέ για μένα»

Newsroom
Κούπερ: «Η δουλειά στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πιο σημαντική από ποτέ για μένα»

bet365

Ο Στιβ Κούπερ δήλωσε ότι η δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ αισθάνεται ότι είναι πιο σημαντική από ποτέ άλλοτε γι αυτόν.

Ο προπονητής της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, ρωτήθηκε αν νιώθει υπό πίεση, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Premier League. Και, καθώς προετοιμάζει την ομάδα του για να αντιμετωπίσει ένα ντέρμπι των East Midlands κόντρα στην Λέστερ τη Δευτέρα (3/10), λέει ότι το διάλειμμα μεταξύ των αγώνων, μετά την ήττα 3-2 από τη Φούλαμ πριν από τη διεθνή διακοπή, έχει επικεντρώσει το μυαλό του μόνο στο τι σημαίνει ο ρόλος του.

Ο προπονητής της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς μπαίνει στο παιχνίδι εν μέσω σεναρίων για το μέλλον του, μια ήττα πιθανότατα να του κοστίσει τη θέση του. Αλλά ούτε μια πέμπτη συνεχόμενη ήττα θα έδινε πολλές ευκαιρίες στον Κούπερ που θέλει να καθιερώσει τη Φόρεστ στην κορυφαία κατηγορία. «Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, δεν είναι ωραία. Αλλά είναι αντιπαραγωγικό να σκέφτεσαι έτσι», είπε ο Κούπερ, όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε υπό πίεση.

«Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι αυτή η δουλειά για μένα, από τότε που μπήκα. Αυτό έχει αυξηθεί. Έχοντας ένα μικρό διάλειμμα και λίγο χρόνο για σκέψη, συνειδητοποιώ πραγματικά πόσο πολύ σημαίνει για μένα. Όταν νοιάζεσαι πραγματικά για κάτι, κάποιον ή οτιδήποτε άλλο, τότε αυτό ακονίζεται σε δύσκολες στιγμές. Έχω μια πραγματική αίσθηση του πόσο τυχερός είμαι που βρίσκομαι εδώ. πόσο προνομιούχος είμαι και πόσο περήφανος. Ξέρω πόσο πραγματικά σημαίνει για μένα», δήλωσε.

«Έχοντας αυτό κατά νου, έρχεται μια πραγματική αποφασιστικότητα και επιθυμία για βελτίωση. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι σύνηθες για μια ομάδα που έχει ανέβει να περνάει μια άσχημη περίοδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το ελαχιστοποιήσουμε, να το περιορίσουμε και να βελτιώσουμε. Ας το συνεχίσουμε.», πρόσθεσε.

Ο Κούπερ έχει ανοιχτές συζητήσεις με τους παίκτες του για το ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τα πρώτα επτά παιχνίδια, κατά την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι μια διαφορετική πρόκληση από αυτή που αντιμετώπισαν την περασμένη σεζόν, όταν η έξαρση της φόρμας τους υπό τον Κούπερ τους οδήγησε από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Championship στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τελικά στην άνοδο.

Ο Ουαλός τόνισε πως: «Νομίζω ότι μια ομάδα που πετυχαίνει είναι αυτή που μπορεί να ανακάμψει από τις κακές στιγμές. Η επιτυχία δεν είναι εύκολη. Δεν είναι γραμμική. Είναι πάνω κάτω. Περνάμε μια πτώση και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βρεθούμε σε ανοδική πορεία. Αλλά υπάρχει πραγματική επιθυμία να τα πάω καλά και μου αρέσει αυτό το συναίσθημα. Αλλά όπως έχουμε μιλήσει, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το αντιμετωπίσεις και αυτός είναι να τα πας καλά στα παιχνίδια. Πρέπει να το κάνουμε αυτό»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα