Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Πογκμπά αργούσε στην προπόνηση κι έπαιζε βασικός, αντί του Φαν Ντε Μπεκ που προπονούταν 10 ώρες τη μέρα»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Πογκμπά αργούσε στην προπόνηση κι έπαιζε βασικός, αντί του Φαν Ντε Μπεκ που προπονούταν 10 ώρες τη μέρα»

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Πογκμπά αργούσε στην προπόνηση κι έπαιζε βασικός, αντί του Φαν Ντε Μπεκ που προπονούταν 10 ώρες τη μέρα»

bet365

Ο πρώην ατζέντης του Ντόνι Φαν ντε Μπεκ επέκρινε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας ότι παρείχαν προνομιακή μεταχείριση στον Πολ Πογκμπά την περασμένη σεζόν, αδικώντας τον 25χρονο Ολλανδό.

Ο Γκίντο Άλμπερς, πρώην μάνατζερ του Φαν ντε Μπεκ, αποκάλυψε ότι σχέσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του 25χρονου μεσοεπιθετικού επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επέτρεπε στον Πολ Πογκμπά να παραβαίνει τους κανόνες το καλοκαίρι του 2021, ακριβώς όταν ο πρώην πελάτης του εργαζόταν σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα, μετά από μια δύσκολη παρθενική χρονιά στο «Όλντ Τράφορντ».

«Ο Φαν ντε Μπικ έκανε ένα σχέδιο να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ [για τη σεζόν 2021-22] σε άριστη κατάσταση. . . ήλπιζε σε μια ευκαιρία, αλλά η πολιτική και τα συμφέροντα παίζουν επίσης ρόλο εκεί [στη Γιουνάιτεντ]», είπε ο Άλμπερς, ο οποίος εκπροσώπησε τον Φαν ντε Μπεκ όταν πήγε στη Γιουνάιτεντ πριν από δύο χρόνια, μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbal Primeur».

«Έπρεπε να ανταγωνιστεί τον Πολ Πογκμπά. Ο [Πογκμπά] ερχόταν στο προπονητικό στρατόπεδο πολύ αργά, ζητούσε συγγνώμη και του επέτρεπαν να παίξει ξανά — στη θέση ενός αγοριού που προπονούνταν δέκα ώρες την ημέρα για οκτώ εβδομάδες για να δείξει ότι ήταν αρκετά καλός. Αυτό ήταν απογοητευτικό. Ήμουν απογοητευμένος για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Το γεγονός ότι ο Φαν ντε Μπεκ έχει ξεκινήσει μόλις τέσσερα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών, εκνευρίζει τον Άλμπερς, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Αλί Ντουρσούν ως ατζέντης του μέσου τον Οκτώβριο. «Στην Ολλανδία, ο Ντόνι κέρδισε όλη την εκτίμηση, έκανε καλή εμφάνιση και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους θαυμαστές», πρόσθεσε ο agent. «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε ποτέ. Η σχέση μεταξύ αυτού και του συλλόγου πραγματικά ψυχράνθηκε άσχημα».

Ο 25χρονο ήλπιζε ότι ο διορισμός του Έρικ Τεν Χαγκ ως προπονητή θα βελτίωνε τις πιθανότητές του να παίζει πιο συχνά, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη σε κάποιο παιχνίδι υπό τον Ολλανδό. Ο μέσος έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ λόγω τραυματισμού και δεν έχει προπονηθεί αυτήν την εβδομάδα, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά αμφίβολο για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».

Ο Πογκμπά, εν τω μεταξύ, είναι πεπεισμένος ότι πήρε τη σωστή απόφαση φεύγοντας από τη Γιουνάιτεντ για τη Γιουβέντους. Ο 29χρονος Γάλλος διεθνής επέστρεψε στην ιταλική ομάδα αφού έληξε το συμβόλαιό του στο «Όλντ Τράφορντ». Ο Γάλλος επίσης δεν έχει παίξει ακόμα αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα