Τούχελ: Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι μπορεί να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Αγγλία λόγω Brexit

Τούχελ: Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι μπορεί να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Αγγλία λόγω Brexit

Newsroom
Τούχελ: Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι μπορεί να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Αγγλία λόγω Brexit

bet365

Ο Γερμανός κόουτς Τόμας Τούχελ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι, αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο Τόμας Τούχελ που απολύθηκε από την Τσέλσι νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν και την ήττα με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 6 Σεπτεμβρίου να αποδεικνύεται το τελευταίο του παιχνίδι ως επικεφαλής, έχει τώρα πρόβλημα με την παραμονή του στην Αγγλία.

Ο Γερμανός προπονητής εξακολουθεί να ζει κοντά στο προπονητικό γήπεδο Cobham των «μπλε» και οι κόρες του πηγαίνουν σχολείο στο Surrey. Ωστόσο, σύμφωνα με την «The Telegraph», ο δεν είναι σίγουρος πότε πρέπει να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των κανόνων του Brexit.

Ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2021 και έφτασε με βίζα για την έγκριση του Κυβερνώντος Οργάνου μετά το Brexit. Η Τσέλσι έπρεπε να υποβάλει ειδική αίτηση προκειμένου να επιτραπεί στον Τούχελ και το επιτελείο του η πρόσβαση στη χώρα μετά τις αλλαγές που έφερε η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέγεται ότι θα μπορούσε να μείνει στο Νησί για 90 ημέρες, αλλά δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τα σχετικά μέρη όπως η FA ή το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι συνομιλίες συνεχίζονται και ο Τούχελ ο οποίος δηλώνει «ευτυχισμένος» στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξακολουθεί να σταθμίζει τις επιλογές του για το μέλλον, δεδομένης της αβέβαιης κατάστασης. Ένας εκπρόσωπος του κόουτς δήλωσε στην Telegraph: «Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τους κανόνες του Ηνωμένου Βασιλείου και θα προσαρμόσουμε όλα τα μελλοντικά σχέδια. Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη».

Ο έμπειρος τεχνικός έχει βρεθεί στο ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου και της Γιουβέντους που ως τώρα στη σεζόν παρουσιάζουν απογοητευτικά αποτελέσματα υπό τους Νάγκελσμαν και Αλέγκρι αντίστοιχα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα